Ubio troje dece i momka bivše supruge

Ubio troje dece i momka bivše supruge Izvor: Tanjug / Rose Baca/The Dallas Morning News via AP

Naoružani muškarac ušao je u jednu kuću u severnom delu američke države Teksas i u napadu vatrenim oružjem ubio troje dece bivše supruge, kao i njenog momka, nakon čega je izvršio samoubistvo, saopštile su američke vlasti.

Zvaničnici su kazali da je naoružani napadač takođe pucao na svoju bivšu suprugu, ali da je ona preživela i nalazi se u bolnici.  

Napad se dogodio u gradu Ponder, sa oko 2.000 stanovnika, a koji se nalazi oko 65 severozapadno od Dalasa.  

Starost i identitet žrtava nije saopšten.  

Tagovi: SAD , ubistvo

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Sajmon

Vidite ljudskih bednika ima svuda a ne samo kod nas,jer kod nas kad se ne daj boze desi tragedija komentari idu u pravcu kako smo najgori na svetu,.

7 13

Dekadencija

Zapadnog sistema. Sećam se kako su valjda u Egiptu uhapsili golišavu pevačicu, zbog narušavanja javnog morala i osudili je na dve godine zatvora. Pa tog drvlja i kamenja za primitivizam i za konzervativizam... I sad vi kažete, pa kakve ovo ima veze? Ima, jer za pare sve može, puna usta slobode, a omladina drogirana i pijana baulja, pola nacije zbog depresije visi kod psihijatra, porodica ne znači ništa, ljudi misle da su mali bogovi i bez razmišljanja o bilo kakvim posledicama rade bukvalno šta im se ćefne u datom momentu. Osećanja su prevaziđena kategorija, jedini bog je dolar. I mi smo to uvezli ovde i platili masno...

20 26

Zare

Još jedan primer koliko štete može naneti lako dostupno naoružanje pojedincu...

34 8

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo