Maskirani navijači Sportinga napali igrače kaiševima

Maskirani navijači Sportinga napali igrače kaiševima Izvor: Justin Setterfield, Getty Images Sport
Navijači Sportinga

Sporting iz Lisabona je najoštrije osudio "akt vandalizma i nasilja", koji se dogodio u utorak u trening centru ovog portugalskog kluba.

Maskirani huligani ovog kluba su upali u trening centar Lavova i "naoružani" motkama i kaiševima napali igrače i stručni štab, a tom prilikom je povređen napadač Bas Dost. 

Dost je tom prilikom dobio posekotine po glavi, dok su lakše povređeni i pomoćni treneri Mario Monteiro i Raul Žoze. 

U trening centar je upalo oko 50 napadača, koji su provalili u svlačionice gde su se nalazili igrači i stručni štab predvođen trenerom Žoržom Žesusom. 

"Ovo nije i ne može da bude Sporting. Preduzećemo svaku meru da nađemo odgovorne za ovo delo, zatražićemo kazne za sve izgrednike", saopšteno je iz Sportinga. 

Incidenti su usledili posle turbulente sezone koju su Lavovi završili na trećem mestu na tabeli. Sporting nije uspeo da izbori plasman u Ligu šampiona, a "zaratili" su igrači i uprava, koja je suspendovala trenera Žesusa zbog spora oko sporazumnog raskida ugovora. 

Igrači su stali na stranu trenera, koji su saopštili da neće izaći na teren u finalu Kupa protiv Aveša, ako na klupi ne bude njihov trener. 

Komentara 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Covek Znanje

Poslati na njivu, da se stedi nafta!

14 0

* Sva polja su obavezna