Na F4 samo uz kartu, obavezno dođite ranije

Na F4 samo uz kartu, obavezno dođite ranije Izvor: Getty Images/Grant Halverson

Evroliga apeluje na navijače koji idu na utakmice fajnal fora u "Štark areni" da moraju da dođu ranije na utakmice koje su na programu u petak i nedelju. Takođe je zabranjeno unositi kovani novac.

Kombank Arena Izvor: Julian Finney, Getty Images
Kombank Arena

Prilaz Štark areni će biti moguć samo za one koji imaju kartu za utakmice. Takođe Evroliga apeluje na sve da dođu u Arenu ranije. Kapije najveće dvorane u Srbiji će biti otvorene u petak od 16 časova, a u nedelju od 15 časova. 

Takođe Evroliga apeluje na navijače da ne nose upaljače, kišobrane, šlemove za motocikle, dezodoranse, a napominje da unutar Arene ne postoje nikakva mesta gde bi ti predmeti mogli da budu ostavljeni.

Zabranjeno je unositi hranu, alkoholna pića, psihoaktivne supstance, političke ili materijale za reklamiranje, kao i bilo kakve predmete koji su ksenofobne, homofobne ili rasističke prirode. U Štark arenu neće biti moguće uneti staklo, otrovne supstance, torbe čije su dimenzijeveće od 40cm x 40cm, oružje, megafone, vuvuzele, trube, profesionalne kamere, selfi stikove, lasera, vatrometa, baklji, eksploziva ili bilo kakvih zapaljivih susptanci. 

Isto važi i za kovani novac, a sve kovanice će posetioci mečeva moći da daju u humanitarne svrhe. 

Unutar Arene se kupuje isključivo papirnim novcem, a nikako karticama. 

Tagovi: fajnal for , Evroliga

Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Miki

Hoće davati papirni fiskalni račun za kupovinu papirnim novcem!? Mada džabe se raspitujem kad su zabranjenje baklje i ostali rekviziti, šta ako se osetim prijatno i sigurno na jednoj utakmici... to je težak udarac na mozak.

5 0

Milos

Najkorisnija je ona zabrana koja se odnosi na vuvuzele. Upropastise ono svetsko prvenstvo...

6 0

Aleksis

Da li je dozvoljeno, da dodju navijaci sa Kosova?

7 2

* Sva polja su obavezna