Kad Aleksandra "svira" kraj: Bila sam nervozna...

Kad Aleksandra "svira" kraj: Bila sam nervozna... Izvor: Bradley Kanaris, Getty Images Sport

Srpska teniserka Aleksandra Krunić istakla je da joj je bilo teško u meču sa Robertom Vinči, pošto je znala da njena protivnica igra poslednji turnir u karijeri.

Krunićeva se plasirala u drugo kolo Premijer 5 turnira u Rimu, pošto je savladala Robertu Vinči sa 2:6, 6:0, 6:3.

Bio je to poslednji meč Italijanke, kojim je završila 19 godina dugu karijeru tokom koje je igrala finale US opena 2015. godine

"Definitivno je bilo teško. Drugi put u karijeri sam se našla u takvoj situaciji", kazala je Krinićeva, sugerišući na pobedu nad Kimiko Date u Tokiju u poslednjem meču Japanke.

"Sa Kimiko je bilo drugačije jer je nisam znala tako dobro. Sa Robertom sam igrala tri puta i poznajemo se. U prvom setu se definitivno nisam dobro nosila sa tremom, ona je bila dobra, a ja baš nervoza. Publika je bila divna prema njoj, bili su zaista glasni i bilo je teško koncentrisati se. Treći set je takođe bio izazovan, jer se nije mnogo toga ticalo tenisa. Pokušala sam da ne mislim previše na takve stvari. U ovakvim situacijama uvek mislite o tome kako je vašoj protivnici poslednji turnir... Ne možete da se pripremite na takve stvari", dodala je Aleksandra.

U drugoj rundi najbolje rangiranu srpsku teniserku čeka bolja iz okršaja Anastasija Sevastova - Kristina Mladenović.

Komentara 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna