Savremena gimnazija domaćin svetske edu konferencije

Savremena gimnazija domaćin svetske edu konferencije Izvor: Promo

Savremena gimnazija će 19. maja okupiti najprestižnije eksperte sa uglednih institucija, među kojima su Cambridge Assessment English, Misija OEBS-a u Srbiji, Filološki fakultet u Beogradu, Italijanski, Francuski i Geteov institut, koji će ovom prilikom po prvi put u srpskoj prestonici govoriti o značaju dvojezičnog obrazovanja u svetu.

Učesnici velike međunarodne edu konferencije #LIEC2018, čiji je ovogodišnji slogan „Being bilingual”, imaće priliku da svoja iskustva u dosadašnjem radu podele sa kolegama iz sveta u Savremenoj gimnaziji, školi koja se bilingvalnim programom zalaže za jačanje dvojezičnog obrazovanja i u Srbiji.

Vodeća dvojezična škola koja okuplja najbolje

Pored toga što se trudi da u svoj stručni i profesorski kadar uključi samo najbolje predavače i edukatore, Savremena gimnazija je ovog puta odlučila da ode korak dalje, zbog čega na #LIEC2018 dovodi najistaknutija imena koja se bave bilingvalnim obrazovanjem.

Kao najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji, Savremena, pored školovanja na Nacionalnom i Cambridge International programu, učenicima na Kombinovanom – bilingvalnom programu nudi obrazovanje na srpskom i engleskom jeziku, koje im omogućava sticanje dvostruke diplome – nacionalne i internacionalne.

Internacionalna škola Savremena, koja se nalazi na dve lokacije u Beogradu, u Palati Beograd i u Šumatovačkoj, opremljena je najsavremenijom tehnologijom. Ova škola zalaže se za podsticanje kreativne i interdisciplinarne nastave i neguje koncept mentora, čime opravdava status Future Ready škole, koja učenike adekvatno priprema za 21. vek.

Dvojezičnost je budućnost

Na velikoj međunarodnoj konferenciji #LIEC2018 „Being bilingual” 19. maja održaće se radionice na engleskom, nemačkom, francuskom, italijanskom i srpskom kao nematernjem jeziku, u prostorijama Savremene gimnazije u Palati Beograd (Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana).

Konferencija #LIEC2018 namenjena je svim bilingvalnim edukatorima koji će steći ekspertsko znanje o dvojezičnom obrazovanju, a priliku da učestvuju na ovoj prestižnoj konferenciji imaće i profesori i direktorka Savremene gimnazije, koji će preneti iskustva u radu sa bilingvalnim savremenim učenicima.

Više o izlagačima i konferenciji #LIEC2018 pogledajte ovde »

Ako vas detaljnije interesuju programi u Savremenoj gimnaziji, njen način rada i pristup učenicima, možete posetiti sajt škole na www.savremena-gimnazija.edu.rs ili pozvati savetnike za upis na 011/4011 223 i 011/7856 123.

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Rada

Mene samo zanima koja klasa, tačnije koji soj u društvu može da upiše dete u gimanziju u kojoj školovanje sa popustom mesečno košta preko 150 evra?! Da li se izgleda ponovo vraća vreme privilegovanog školovanja samo za bogate, dok nama ostalima ostaje dualno obrazovanje koje će od naše dece da pravi polupismenu jeftinu radnu snagu za ove druge. Vraćamo se na nešto što je ukinuo u ovoj državi pre 70 godina. Molim da objavite moj komentar. Da čujemo šta drugi imaju da kažu.

19 1

smrt fašizmu

vraća se feudalizam, i to onaj udbaški koga ranije nije bilo.

13 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo