Vučić: Ako Brnabić predloži, podržaćemo Malog za ministra

Vučić: Ako Brnabić predloži, podržaćemo Malog za ministra Izvor: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je uverenje da će Srpska napredna stranka podržati izbor aktuelnog gradonačelnika Beograda Siniše Malog na funkciju ministra finansija ukoliko takav predlog podnese premijerka Ana Brnabić.

Vučić je u Moskvi, uoči susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, rekao da je izbor novog ministra finansija, nakon što je dosadašnji Dušan Vujović podneo ostavku, pitanje za predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić. 

Predsednik je dodao da Srbija ima stabilne finansije, da je dosadašnja ekonomska i finansijska politika dala rezultate i da se vidi ekonomski rast zemlje.

Komentara 152

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

RMN

Početak kraja...

8 135

Skakavac

Pa dobro bre, ima valjda novih mnogo strucijih ljudi u Srbiji koji bi mogli da budu na mestu ministra finansija. Samo se sele sa funkcije na funkciju. Treba nam nova lica, nove ljude kojima cemo da verujemo, kojima je stalo do ove zemlje i da ostave iza sebe neki uspeh kao blagostanje za nas narod, lepu zemlju - ne samo licne uspehe i transakcije koji stete narodu koji krvavo radi da bi oni paradirali na televiziji i ponizavali narod koji je vec davno posramljen.

20 266

Realan

Vic dana!

31 274

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo