Hor Aleksandrov 24. juna na platou ispred Hrama Svetog Save

Hor Aleksandrov 24. juna na platou ispred Hrama Svetog Save Izvor: Natalia KOLESNIKOVA / AFP
(arhiva)

Ruski ansambl „Aleksandrov” nastupiće u nedelju, 24. juna, na platou ispred Hrama Svetog Save, najavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

"Takav nastup na otvorenom, koji će uključiti hor, orkestar i balet, kod nas nikada nije održan", rekao je Mali i pozvao sve građane da dođu u 20.30 i uživaju u jedinstvenom umetničkom događaju.

Ansambl „Aleksandrov” u svom repertoaru ima više od dve hiljade dela, narodne i vojne pesme i igre, domaćih autora, duhovna muzika, klasična dela ruskih i stranih kompozitora.

Komentara 12

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Istina

Hor Aleksandrov svakako vredi čuti.

14 2

SVesna

Neka ih mali vodi u svoje dvoriste pa neka mu ceo dan pevaju ruske pesme!

20 26

Joca

Istog dana,24 juna je, i to mnogo ranije,planiran koncert Bgd Filharmonije na otvorenom,kod Usća. Tako da je koncert ruskog hora mogao da se organizuje dan ranije ili kasnije. A naravno da ima slusalaca koji bi rado dosli na oba koncerta. Pa nismo mi metropola takvih razmera ili se radi o necem drugom,ipak !? U svakom slucaju gradska vlast,kao i uvek do sada,nema veze ni sa čim,pa čak ni sa organizacijom 2 velika dogadjaja bar u različite dane,pogotovo sto je Bgd Filharmonija svoj koncert najavila dosta ranije.

37 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo