Haradinaj: Ubistvo Ivanovića nemoguće rasvetliti bez Srbije

Haradinaj: Ubistvo Ivanovića nemoguće rasvetliti bez Srbije Izvor: N1

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da bez saradnje i istrage u Srbiji o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića nije moguće brzo rasvetliti taj slučaj.

Odgovarajući na poslaničko pitanje Slobodana Petrovića iz Samostalne liberalne stranke o istrazi o ubistvu Ivanovića, Haradinaj je u parlamentu Kosova izjavio kako ne može da govori o detaljima koji mogu ugroziti istragu i dodao da i on nema informacija iz istrage, ali da nije isključen nijedan pravac istrage.

"Od odgovarajućih organa sam informisan da se vodi intenzivna istraga i da nije isključen niti jedan pravac istrage", kazao je Haradinaj.

Prema njegovim rečima, nedostatak saradnje sa Srbijom o ubistvu Ivanovića ometa brže rasvetljavanje tog zločina.

"Želeli smo saradnju sa Srbijom i razmenu informacija, ali nije bilo nekog kretanja u tom pravcu. Mi ostajemo odlučni da se istraga na Kosovu dovede do kraja", kazao je Haradinaj.

Komentara 24

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dejan Č.

Koliko se sećam Haradinaj i Tači kao i njihov ministar policije izjavljivali da je ubistvo unutrašnje pitanje Prištine i da naša policija može dostaviti dokaze ali nikako ne može učestvovati u istrazi. Sada su obrnuli priču i tvrde sasvim suprotno.

141 0

Maki

Pitam se otkud sad toliki "zaokret" i izjava Ramuša Haradinaja da bez saradnje i istrage u Srbiji o ubistvu Olivera Ivanovića nije moguće brzo rasvetliti taj slučaj. Svakako svi smo svesni činjenice da bez organa srpskih i saradnje istih ništa se neće kapitalno desiti po pitanju razrešenja ubistva Ivanovića.

141 0

Todor iz Zemuna

Potpuno tacno! Sta god to znacilo i na sta god to ukazivalo.

36 74

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo