Poklonskaja u Beogradu: Krim je Rusija, a Kosovo Srbija

Poklonskaja u Beogradu: Krim je Rusija, a Kosovo Srbija Izvor: N1

Zamenica predsednika Odbora za bezbednost i borbu protiv korupcije ruske Državne dume Natalija Poklonskaja boravi u Beogradu.

Ona se u Skupštini Srbije sastala sa članovima Odbora za dijasporu, a u Srbiju je došla na poziv lidera Dveri Boška Obradovića koji je prošle sedmice boravio na Krimu.

Srbija je prva zemlja koju je Natalija Poklonskaja posetila od kada je poslanica u Dumi s obzirom na to da je pod sankcijama EU.

Ona je listu sankcionisanih dospela jer je 2014. postavljena za državnu tužiteljku na Krimu, a u Ukrajini je optužena za aktivnosti preduzete u cilju promene ustavnog poretka te zemlje.

Poklonskaja je prisustvo u Skupštini Srbije iskoristila da Ukrajinu optuži za zločine i poruči da je Krim Rusija, a Kosovo Srbija.

Poslanici vladajuće većine koji su se sreli sa poslanicom Državne dume misle da takav potez neće uticati na odnose sa zvaničnim Kijevom i na putu Srbije ka EU.

Komentara 38

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Вера

Потпуно се слажем!

4 118

Stvaranje SUPERNOVE

Da, tačno, mi smo pod okupacijom, južnu srpsku pokrajinu, najbogatiji rudnim blagom deo Srbije - bez premca, okupirala je i gazi je američka vojna čizma. Amerikanci u svetu sveukupno imaju neverovatnih - 977 vojnih baza. Treća najveća od svih (!), zove se "Bondstil", i nalazi se na srpskoj vojno, ekonomski i geostrategijski bez premca najvažnijoj teritoriji - Kosmetu. Treća najveća američka baza na celom svetu... Ovaj za ogromnu većinu neuke raje, pa i naše redom - potpuno neuke političare, krajnje je frapantan podatak - ima i svoju geostrategijsku istinu. A ta istina uopšte se ne nalazi u brizi Amerikanaca za radijacijom uništene i trajno zatrovane Albance na Kosmetu. U pitanju je nešto sasvim drugo. Nešto što u budućnosti, iza ove izduvane, ludačke i infantilne anti-ruske histerije, treba da zabrine i samu Evropu. Kada je pak gošća, koja je uzvratni gost Dveri, u pitanju, da , ona je potpuno u pravu. Krim jeste ruski, njega je sovjetski komunistički lider, Ukrajinac Nikita Hruščov, pod izgovorom lakšeg upravljana, 50-tih godina prošlog veka, komunističkom odlukom SSSR-a, bez pitanja Rusije, "samo administrativno" - dodelio svojoj Ukrajini. Krim je danas vraćen matici. Nema apsolutno ničeg nejasnog u tom činu, osim jedne stvari: kako je Putin iskoristio američku akciju (protivzakonitu kontrarevoluciju) u Ukrajini - i Amere napravio papcima. Nadigrao ih je - za sve pare. Bio je spreman. O tome da kolevka srpskog roda, Kosmet, blago i suvo zlato koje pripada ovom narodu - nikako ne sme biti odvučeno u korist bilo koje nacionalne manine, makar na nekom delu suverene teritorije srpskog naroda - neka manjinabila i brojčana većina (potpuni neargument za koji se hvataju protivnici Srbije i srpskog naroda), da i ne govorimo.

30 40

Lauda

Kako ti to uspeva? Mislim, sabiraš babe i žabe, te prosto skijaš od zadovoljstva što si, šatro, rešio jednačinu.

16 161

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo