Vučić: Predstoji nam teška borba za očuvanje nezavisnosti

Vučić: Predstoji nam teška borba za očuvanje nezavisnosti Izvor: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je da Srbiji predstoji teška borba za očuvanje nezavisnosti zemlje.

"Jer kada pričamo o Kosovu, mi ne razgovaramo sa kim treba, odnosno sa Kosovom, već sa njihovim moćnim zaštitnicima... Problem je kada treba da razgovarate sa onima koji su razarali Srbiju 1999. godine i priznali državu Kosovo 2008. godine. Oni su veoma moćni i snažni", rekao je Vučić u Nišu.

Prilikom otvaranja novog pogona fabrike Leoni u Nišu, Vučić je rekao da u toj politici Srbija mora da bude razumna i racionalna, da sačuva svoju nezavisnost i zaštiti zemlju, ali da je ni na koji način ne ugrozi.

"Hoćemo da imamo mir i budućnost", rekao je Vučić.

On je rekao da u razgovoru sa svetskim liderima u lice kaže sve ono što njegovi prethodnici u proteklih 20 do 25 godina nisu smeli, ali da uvek vodi računa o Srbiji, jer želi da zemlja ima veći ugled.

"Hoću da budemo poštovani i na istoku i na zapadu. Vi to zaslužujete, jer ste svojim izborom omogućili Srbiji da ide napred", rekao je Vučić.

Komentara 74

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Petko

Ovo kao da je poruka poslata sa +383...procitana naglas.

10 71

6.OKTOBAR

Vucic se i danas potrudio da pred svojim simpatizerima u Nisu odrzi jos jednu vatrenu filipiku o svemu i svacemu a najvise o DOS-u. Postoji opasnost da ugrozi znamenitog oratora iz Atine ,Demostena koji je u 4.veku pre nove ere govori atinjanima protiv Filipa II makedonskog kralja i opasnosti koja im preti.PS. Filipika je vatreni optuzujuci govor ili tirada,usmeren protiv jedne licnosti,ime je dobila po Filipu II a u nasem slucaju Dosmanlijske tirade.Tirada je gomilanje reci,isprazno govorenje,govorancija.PS.Srpski Demosten mora prestati sa Dosmanlijskim tiradama i filipikama,prozvane danas na tiradi treba procesuirati ,Dilasa,Jeremica,Jankovica i druge koji su nas ,,pokrali,, i vas ,,koji ste nas slavno skupili pod jednu krusku,, ako sud kaze nema krivice,SVI MORAJU DA ZACUTE PA I NAS DEMOSTEN.

11 107

Ofirao se !

Da li je neko primetio kako je AV zamerio zloj srpskoj opoziciji,tadašnjoj poziciji :Gubitak Crne Gore !!

2 141

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo