Brnabić: Nema pomaka u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića

Brnabić: Nema pomaka u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da nema pomaka u istrazi ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i da se pokazalo da Priština nije učinila dovoljno da pronađe krivca za taj teroristički akt.

Brnabić je novinarima na posle 12. Skupštine NALED rekla da je to ozbiljno pitanje i da ne bi danas o tome da iznosi paušalne informacije.

"Nažalost, ispostavilo se tačno ono što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavljivao da nismo videli pomak u istrazi, pošto Priština nije učinila dovoljno da nađe krivca za taj teroristički akt", rekla je ona na pitanje kojim informacijama raspolaže kao predsednica vlade, pošto je Vučić polovinom marta najavio da će za dve nedelje srpske službe bezbednosti objaviti informacije iz istrage ubistva Ivanovića.

Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Neko

Pa tvoj veliki vodja obeca da ce Srbija naci ubicu bez obzira na tzv Kosovske vlasti i Euleksa. Znaci samo lazi i obmane.

96 190

djole

Zasto se oglasava, znamo i sami da nema pomaka! Njeno je da svaki dan kaze zasto nema pomaka, posto je MUP deo Vlade, a ne da pronalazi toplu vodu.

75 442

Dr.za Sve

Kakav je pomak u istrazi Vlade Srbije ,do kojih saznanja su došli ? Svesno priznajete da nemate državnu kontrolu na Kosovu a kažete da je u sastavu Srbije . Ali i pored toga Srbija mora da ima informacije i dokaze zato postoje VOA, BIA i ostale strukture koje i na tuđoj teritoriji prikupljaju razna obaveštenja...

67 182

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo