Ruska lou kost kompanija razmatra uvođenje mesta za stajanje

Ruska lou kost kompanija razmatra uvođenje mesta za stajanje Izvor: Pixabay
(ilustracija)

Ruska niskobudžetna aviokompanija Pobeda razmatra uvođenje mesta za stajanje u svojim avionima, saopšteno je iz te kompanije.

Razmatramo uređenje putničke kabine koja bi povećala efiskasnost i uticalo na to da u prodaji bude što više jeftinih karata, kažu u Pobedi, čiju flotu trenutno čini 18 Boeinga 737-800, a do kraja 2019. godine u planu je povećanje broja aviona na 30.

Ovih je dana i Telegraf izvestio kako italijanska kompanija Aviointeriors takođe razmatra uvođenje mesta za stajanje tako što bi uz uobičajena sedišta montirala uspravne naslone s vodoravnim plitkim sedištem u visini bedara i dva držača za ruke. Sediti u takvom naslonjaču je nemoguće, na njega se može samo nalaktiti.

Proizvođač naslona za stajaća mesta u avionima tvrdi da će njihovi potencijalni kupci "unaprediti razmeštaj putnika" i ističe da su dvostruko lakši od klasičnih sedišta i da bi njihovom upotrebom avioni mogli da prevoze 20 odsto više putnika.


Tagovi: Rusija , avioni , lou kost

Komentara 44

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

BeoGrad

Prilikom poletanja i sletanja STRIKTNO je rečeno svim članovima posade da sede vezani! Ne postoji razlog (pa čak ni smrtna opasnost po putnika na primer) zbog koga bi se kršila zabrana. To je sve naravno zbog bezbednosti, a ovi da bi namakli više love izmišljaju stojeće letove - pohlepa!

12 0

scoby

Leteće isključivo na niški aerodrom, kad promeni ime u Gospodar Vučić...

18 1

L

U Rusiji verovatno putnici i avion guraju na pisti dok se ne zaleti..

20 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo