SRS: Šešelj gazio hrvatsku zastavu, psovao delegaciju Sabora

SRS: Šešelj gazio hrvatsku zastavu, psovao delegaciju Sabora Izvor: N1
(arhiva)

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj psovao je hrvatsku delegaciju koja boravi u poseti Srbiji i gazio je hrvatsku zastavu u Skupštini Srbije, saopštila je ta stranka.

"Šešelj je na ulazu u Narodnu Skupštinu ugledao hrvatsku zastavu, pritrčao je, oborio steg na beton, pokušao da iscepa zastavu, a onda su je on i poslanik Filip Stojanović gazili", navodi se.

Dodaje se da "pet članova obezbeđenja nije moglo da im otme zastavu i steg".

Šešelj je nakon toga ušao u skupštinsko predvorje, gde se nalazila delegacija hrvatskog Sabora. On im je, kako navode radikali, prišao i rekao da je "izgazio ustašku zastavu" i uputio psovke.

U holu Narodne Skupštine nalazio se veliki broj novinarskih ekipa koje su pratile posetu hrvatske delegacije, ali niko nije potvrdio da je video taj događaj.

Funkcionerka i poslanica SRS Vjerica Radeta napisala je na Tviteru da će ta stranka 6. maja održati miting u Hrtkovcima, mestu u Vojvodini u kome je predsednik SRS-a Vojislava Šešelja pre 26 godina, prema pravosnažnoj presudi suda u Hagu, počinio ratni zločin.

"Na Đurđevdan, 6. maja u 11 časova Srpska radikalna stranka održaće veliki narodni miting u centru Hrtkovaca. Na mitingu će govoriti predsednik srpskih radikala dr Vojislav Šešelj. Vidimo se", napisala je na tviteru Radeta.

Komentara 67

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Slonce

Bilo da je uradio ili samo rekao, zvanicne osude su mlake, razvodnjene i prakticno ne postoje! I da bude jasno: svojom ludoscu i bezobrazlukom osudjeni zlocinac Seselj nije obrukao srpski narod vec srpsku drzavu, predsednika, premijera.... koji ga drze, hrane i neguju!!! Ps; boze, da li je doslo vreme da se i ja pridruzim deci koja su odavno u inostranstvu?

1 145

Dikan

Ćitam komentare i vidim koliko negativnih reakcija na komentare koji osuđuju vandalizam, nasilje i primitivizam. Pa se pitam da li su i radikali stvorili bot tim ili im pomašu SNS-ovski botovi?

16 198

Toza

To je ista mstrica.

2 138

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo