Stigao je "Vavoom", prvi domaći tinejdž kanal

Stigao je "Vavoom", prvi domaći tinejdž kanal Izvor: Promo

United Media pokreće prvi domaći kanal namenjen tinejdžerima "Vavoom". Vavoom kanal od danas donosi najpopularniji svetski sadržaj za tinejdžere.

Zahtevnu tinejdž publiku očekuje najatraktivniji sadržaj koji prati svetske trendove i odgovara na probleme sa kojima se mladi danas susreću.

Program sačinjavaju humorističke i young adult serije, popularni crtani filmovi i zabavne emisije za publiku koja instistira na autentičnom i raznolikom sadržaju sa kojim može da se identifikuje.

Vavoom kanal pripremio je program po svačijem ukusu. Tinejdž publika moći će da uživa u reality show programu "America’s got talent” koji je postigao planetarnu popularnost.

Xfactor Izvor: Promo
Xfactor

Uskoro na Vavoom stiže i talent show program "X factor” sa zanimljivim takmičarima i žirijem koji traži baš one koji imaju "x factor.”

Za sve avanturiste tu je reality program "Fort boyard” sa uzbudljivim zadacima i spremnim ekipama koje će nailaziti na brojne prepreke u nameri da dostignu krajnji cilj.

Fort Boyard Izvor: Promo
Fort Boyard

Ljubitelji sitkoma moći će da prate uzbudljivo odrastanje mlade Sadie u popularnoj seriji "Sadie J", kao i karijeru ambiciozne pevačice Tori u sitkomu "Victorious", dok će avanturisti moći da uživaju i u emisiji "Officialy amazing" koja prati najzanimljivije Ginisove rekorde koje je kamera zabelezila.

Victorious Izvor: Promo
Victorious

Na novom kanalu moći će da prate i "Wolfblood", young adult seriju koja, uz elemente fantazije, prikazuje sve izazove tinejdžerskog doba.

Publika će na kanalu Vavoom moći da prati i crtane filmove "Rabbids invasion" i "Stanley Dynamic", "Fangbone" naucno-fantastični crtani film, komediju "100 things to do before high school" i još mnogo zanimljivih serija i emisija.

Wolfblood Izvor: Promo
Wolfblood

Vavoom se emituje na SBB-u, Total TV-u, D3i, kao i preko EON platforme za koju se gledaoci mogu prijaviti na: https://eon.sbb.rs/gledaj-eon

United Media u svojoj ponudi kanala sadrzi N1, TOP, SK kanale, Grand, Cinemania, Fight Channel, iDJ, Lov i ribolov i Pikaboo, a od sada i Vavoom kanal namenjen tinejdžerima. Ovim kanalima United Media obuhvata različite profile gledalaca nastojeći da im pruži ekskluzivne i visoko kvalitetne sadržaje.

Tagovi: tinejdžer , TV

Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Albert Einstein

program je odlican, gledam svoje omiljene serije ''iCarly'' Victorious'' jer su ih uklonili pre 5 godina sa nickelodeona a sada su na ovom programu! Odlican kanal!

4 3

SindzaBG

Vavoom kanal je EKSKLUZIVA United Media te iz tog razloga za sada kanal ce biti dostupan clanicama United Group tj. korisnicima SBBa, D3i, Telemach, Total TV, EON. Poz

1 0

Szabó Elemér

Ne može televizijski kanal odgovoriti na probleme omladine. Može ih samo predstaviti u nedostatku sistemske volje da se ti problemi reše. No se pitam, kakvi su to problemi, a mogu i naslutiti problema od buržujske omladine zapadnog sveta – kakva hvala bogu ne postoji u nas. Tragično je, što će ovo dugoročno stvoriti od naše omladine imitatori zapadne buržoaske misli, ali bez novaca, te i nesposobniji za život u svojoj okolini. Nije da se to već ne radi.

10 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo