USS: Tek ćemo doneti odluku o aerodromu u Nišu

USS: Tek ćemo doneti odluku o aerodromu u Nišu Izvor: N1
(arhiva)

Reagujući na najavu niških naprednjaka da će odbornici vladajuće većine glasati za to da se vasništvo nad aerodromom u Nišu preda državi, Ujedinjena seljačka stranka (USS) je saopštila da ni sa kim iz Gradskog veća niti iz odborničke grupe nisu razgovarali s tim u vezi.

"Posle odluke Gradskog veća, u kome Ujedinjena seljačka stranka nema svog većnika ni ljude koji bi nam dali informaciju ni pitali za mišljenje, mi smo jednostavno zatečeni te ćemo u narednom periodu odlučiti da li će naš odbornik u Skupštinu Grada Niša glasati za ovakvu odluku", navodi se u saopštenju.

U ovoj stranci kažu da će konačnu odluku o tome kako će glasati u skupštini doneti nakon posete predsednika Srbije Nišu, koja je najavljena za 25. april.

Ivan Jovanović iz odborničke grupa Srpske napredne stranke izjavio je da je održan sastanak sa šefovima odborničkih grupa svih koalicionih partnera i da je na tom sastanku dogovoreno da se predlog da vlasništvo nad aerodromom preuzme država podrži.

Podsetimo i na to da će, do nedavno odbornica vladajuće koalicije, Jelena Đorđević ubuduće u niškoj Skupštini nastupati kao samostalna poslanica, jer o sudbini aerodroma, kako je rekla, ne želi da glasa po diktatu partije.

Tagovi: Aerodrom , Niš

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zozo

Ovi sadašnji,nisu ni znali za Konstantna Velikog kada je aerodromsko preduzece izdrzavalo samo prevoz putnika na kružnoj liniji34 koga su se odrekli čim je počeo avio saobracaj.Sada su odvojeni što je priznao i sadašnji direktor aerodroma.

1 150

qgo

OHoho, poceli neki ljudi da razmisljaju svojom glavom! Jelena Đorđević iz odborničke grupe Jedinstvena Srbija - Ruska stranka je povukla nogu. Nadam se da su i ostali odbornici shvatili da nista nece moci da ih opere ako glasaju po diktatu iz Bg.

89 223

hiperbola

Ako ovo prodje na sledecim izborima ce sve te male stranke i pokreti da padnu ispod cenzusa a naprednjaci ce se sakriti iza av postera i proci relativno nekaznjeno. Zato vi iz malih stranaka dobro razmislite pre nego sto glasate za ovu otimacinu !

81 182

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo