Od sada na sajtu N1 direktan link na Insajder.net

Od sada na sajtu N1 direktan link na Insajder.net Izvor: Insajder

Posle dvogodišnje uspešne saradnje Televizije N1 i Produkcije Insajder, od danas će i na sajtu N1 posebno mesto imati direktan link na Insajder.net.

Istovremeno, Insajder.net od danas menja koncept tako što će glavno mesto na sajtu zauzimati istraživačke priče, po kojima je Insajder i postao poznat i koje se i danas najviše čitaju i citiraju. Zato će od danas na Insajder.net dnevne teme biti razdvojene od istraživačkih.

Pored rubrike u kojoj se tematski obrađuju aktuelni događaji, u posebnoj rubrici moći da čitate sveobuhvatne istraživačke teme u kojima se novinari Insajdera bave sistemskim problemima i otkrivaju zloupotrebe, a koje su do sada bile povod za brojne reakcije nadležnih državnih institucija.

Novu rubriku "u fokusu" činiće tri posebna segmenta - najvažnije aktuelne teme, najvažnije vesti u jasnom kontekstu i, kao potpuno novi segment, Insajder pitanje dana.

Pored serijala i emisija, najgledaniji video prilozi su oni u kojima novinari Insajdera traže odgovore od nadležnih predstavnika vlasti.

Nova rubrika - pitanje dana - donosi kratak opis teme, objašnjenje zašto je tema u interesu javnosti, uz ključno pitanje na koje će novinari Insajdera pokušavati da dobiju odgovore.

Novinari Insajdera su u istraživanjima od 2004. do danas prikupili i objavili hiljade dokaza, svedočenja, argumenata o propustima sistema i zloupotrebama, a kroz novu rubriku će nastaviti da insistiraju na tome da važne teme i otvorena pitanja ne padnu u zaborav.

Tagovi: insajder

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

dr feelgood

I tako ode B92 konačno u zaborav. Hvala N1 što ste sačuvali ovu emisiju!

79 1

Marko

Svaka čast za saradnju, kvalitetni novinari, i vi i Insajder.

59 0

Hm

Znači opet će morati ekipa i Brankica pod policijsku pratnju ovog puta u najboljem slučaju...

77 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo