PSG: Ne želimo da od pitanja o savezu pravimo rijaliti

PSG: Ne želimo da od pitanja o savezu pravimo rijaliti Izvor: N1

Lideri srpske opozicije Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Saša Janković razmotriće danas tri predloga o budućoj saradnji, preneo je list "Danas". Na pitanje N1 da li će sastanak biti tokom dana održan u prostorijama Pokreta slobodnih građana, iz PSG-a nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju.

Po navodima Danasa, trebalo bi da bude reči o predlozima Dragana Đilasa, lidera Pokreta za preokret Janka Veselinovića i Pokreta slobodnih građana koji nosi radni naziv "381".

Na pitanje N1 da li će sastanak biti tokom dana održan u prostorijama Pokreta slobodnih građana, iz PSG-a nisu želeli niti da potvrde niti da demantuju.

"Čvrst stav PSG-a je da se dijalog o savezu ne vodi putem medija i ne želimo da od tako bitnog pitanja pravimo rijaliti. Razumemo vašu želju da dođete do informacije, ali stav PSG po tom pitanju je jasan. Kada budemo imali konačno rešenje, javnost će biti obaveštena", rečeno je za N1 u Pokretu slobodnih građana.

Prema pisanju Danasa, sastanku u prostorijama PSG u Beogradu trebalo bi da prisustvuju i Janko Veselinović, lider Levice Srbije Borko Stefanović i predsednik sindikata "Sloga" Željko Veselinović.

Komentara 46

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mozgonja

Lepo. A DS, DSS, DJB,LSV? Oni vam ne trebaju? Mislim da grešite! Ne budete li sve zvali ne prelazite 25%. Samo svi zajedno mogu da izvedu sve birače i da pred njima bude izbor ili-ili . Ovako verovatno će oni koje ne zovete biti ispod cenzusa, a vi ostati u opoziciji, i rasturiti se posle izbora! A onda Jovo nanovo.......

5 3

Marko Polo

Zaboravio si SDS

0 0

Sone

Sto se lepo svi ne uclane u sns i problem resen.

5 137

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo