Novak o Agasiju: Zahvalan sam što je deo mog života

Novak o Agasiju: Zahvalan sam što je deo mog života Izvor: Julian Finney Getty Images Sport

Srpski teniser Novak Đoković nedavno je prestao da sarađuje sa legendarnim Andreom Agasijem, a posle pobede nad Lajovićem u prvom kolu turnira u Monte Karlu rekao je da su i dalje prijatelji.

"Nas dvojica nikada zvanično nismo imali neki ugovor, pa da kažem da smo raskinuli saradnju. Andre mi je mnogo pomogao, ne samo kao trener, već i u svim drugim segmentima života. Nas dvojica smo bili i ostali prijatelji, reč je o jednoj izvanrednoj osobi i mogu reći da sam zahvalan što je takav čovek deo mog života", rekao je Đoković.

Novinare u kneževini je zanimalo da će Novak nastaviti saradnju sa Marjanom Vajdom, koji ga je bodrio iz boksa na meču sa Dušanom Lajovićem.

"Marjan i ja sarađujemo na ovom turniru, na obostrano zadovoljstvo. Samo Bog zna šta će se kasnije dešavati", rekao je kroz osmeh srpski teniser.

Šta je još o Vajdi rekao Đoković pročitajte OVDE.

Izvor: You Tube

Komentara 11

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Topola

Ovo je više nego providno. Lajivića treba da bude sramota, ovako se ne igra ni na treningu. Šta to treba obojici. Zemljaci pa dobro ali čemu ova očigledna farsa. Šta će sutra da bude kada izgubi od Ćorića? Nema sada vadjenja na umor i lakat.

4 4

Marko NS

Opet suviše priče a premalo iskrenosti i posvećenosti radu i treningu.Svi su tako deo njegovog života,svi su specijalni i odlični,svi su prijatelji za ceo život samo eto,on ih je ‘otpustio’ a možda ih i nije ‘otpustio’ a sa njima ali i sa samim sobom nije više ni saradnik ni prijatelj,sve traje dok traje.....Neozbiljno,neskromno, dvolično.Sve to mu ne treba.On je bio veliki šampion i to je sasvim dovoljno za jedan ljudski život.

14 12

glas razuma

rafa, Dominator, Zemljoradnik - glupih li i zlih komentara... Nole, samo napred!

14 3

* Sva polja su obavezna