Igra Monopol sa detaljima Novog Sada

Igra Monopol sa detaljima Novog Sada Izvor: N1

Novosađani narednih mesec dana imaju priliku da učestvuju u kreiranju igre "Monopol Novi Sad" i da svojim glasom daju predlog za omiljena popularna mesta, znamenitosti i ulice, koja će se naći na table te popularne društvene igre.

Na Fejsbuk stranici Monopol Srbija građani mogu da daju predloge za polja na tabli najpopularnije društvene igre gde će se naći detalji i vizuelni prikazi koji se povezuju s Novim Sadom.

"Očekujemo da će Novosađani glasati za najznačajnije stvari iz Novog Sada, koje su važne u oblasti kulture, turizma, umetnosti, sporta, trgovine", rekao je direktor razvoja firme Winning Moves Lazar Vuković na konferenciji za novinare.

Dodao je da je "Monopol" prepoznao Novi Sad kao važnu destinaciju, a sada su građani na potezu da svojim glasom odrede poziciju na tabli.

Portparolka muzičkog festivala Exit Bojana Kozomora izrazila je nadu da će taj festival, za svoj 18. rođendan, dobiti svoje polje na novosadskoj tabli "Monopola", kao jedan od simbola grada.

"Očekujemo da će mnoge generacije stasati gradeći crvene hotelčiće na našem polju. Biće nam potrebni s obzirom na broj turista koje planiramo da dovedemo u narednim godinama", kazala je Bojana Kozomora.

Direktor Fondacije Novi Sad 2021. Nemanja Milenković rekao je da će "Monopol" doprineti boljem upoznavanju Novog Sada kao buduće Evropske prestonice kulture, 2021. godine, i Omladinske prestonice Evrope, 2019. godine.

Tagovi: monopol , Novi Sad , Igra

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Fiki

Koliko će nas koštati vaša igra ?

2 4

Zbogom Pameti

Ako budu na monopolu exit I 2021...nema sanse da ga kupim..

20 6

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo