Mihajlović: Spremni smo da pomognemo aerodrom u Banjaluci

Mihajlović: Spremni smo da pomognemo aerodrom u Banjaluci Izvor: Tanjug/Kabinet potpredsednice Vlade/M. Mirčetić

Ministarka Zorana Mihajlović izjavila je u razgovoru s vršiocem dužnosti direktora Aerodroma Banjaluka Duškom Kovačevićem da je Srbija spremna da podrži dalji razvoj tog aerodroma.

Mihajlović je rekla da je za dalji razvoj Aerodroma Banjaluka neophodno nastaviti s investicijama u njega.  

"Pored Er Srbije koja već leti iz Beograda za Banjaluku, verujem da će u narednom periodu biti i drugih kompanija koje će leteti sa ovog aerodroma, a mi smo spremni da pomognemo kako bi ovaj aerodrom postao jak kao i neki drugi aerodromi u okruženju", rekla je Mihajlović i dodala da banjalučkim aerodromom upravlja preduzeće Aerodromi Republike Srpske, a ne grad Banjaluka.  

Vršilac dužnosti direktora Aerodroma Banjaluka Duško Kovačević zahvalio je na prilici da predstavi rezultate i planove za dalji razvoj Aerodroma Banjaluka.  

"Imamo dobru saradnju i s Aerodromom 'Nikola Tesla' i s Aerodromom 'Konstantin Veliki', kao i sa kompanijom Er Srbija. Veoma nam je stalo da Er Srbija nastavi da leti na liniji Beograd-Banjaluka i ako je moguće da imamo i više linija, a posebno nam je važno što možemo da računamo na dalju pomoć Vlade Srbije", rekao je Kovačević. 

Sastanku u Vladi Srbije prisustvovao je i vršilac dužnosti generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević.

zorana mihajlović Izvor: Tanjug/Kabinet potpredsednice Vlade/M. Mirčetić

Komentara 44

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Predrag

Čuvajte se LOPOVA!!!!Tako pomažu i Nišlijama!?Beogradu su već "pomogli"!!!!

12 0

Nije nego:

I njih malo da utušite na dobrobit Vansija...bedno.

8 0

Sasha

I dalje čekamo dan kad će sudstvo da proradi.

10 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo