SDP: Tri meseca od ubistva Ivanovića, ništa o istrazi

SDP: Tri meseca od ubistva Ivanovića, ništa o istrazi Izvor: AFP/Armend Nimani

Građanska incijativa SDP podsetila je da je prošlo tri meseca od ubista njihovog lidera Olivera Ivanovića, a da istraga još uvek nije dala nikakve rezultate.

Oni su saopštili da svakodnevno pitaju nadležne "ko je ubio Olivera Ivanovića, ali da odgovora nema, i da nema ni osumnjičenih, ni pritvorenih".  

"Slučaj Ivanović' preuzelo je Specijalno tužilaštvo Kosova, odakle procuri ponekad samo da se 'intenzivno' radi na rešavanju ubistva Olivera Ivanovića. A šta se to radi kad rezultata nema, rekli bismo ništa", navedeno je u saopštenju.

Ta građanska inicijativa će od sutra započeti akciju potpisivanja peticije da pešačka zona ili Ulica Sutjeska, u kojoj je ubijen Ivanović, dobije njegovo ime.  

"Posle neuspelih pokušaja da u Skupštini opštine pokrenemo pitanje bezbednosti i inicijativu da ulica u kojoj je ubijen nosi ime Oliver Ivanović, odlučili smo da od sutra započnemo akciju potpisivanja peticije", navedeno je u saopštenju.  

Komentara 14

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

DAREDEVIL

Ko je naručio onaj sramni i ogavni spot protiv pokojnog Olivera Ivanovića, na TV Pinka??? Taj odgovor ce nam mnogo toga kazati ko je narucio ubistvo...

19 131

Majkič

samo što taj odgovor nikad nečemo dobiti,kao ni mnoge druge odgovore jer vlast sam pita i sam odgovara al na šta hoče a ne šta ih pitamo.

1 140

Dundjer

Sta kazu vucic i stefanovic? Ili bolje da cute da ne bude kao sa canetom,kosmajcem,bekom,karicem,dinkicem,zvonkom...ili sa onih 17 drzavnih udara...ili sa ubistvima po ns i bg....

23 124

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo