Bojanić: Neću čestitati pobedu Đukanoviću

Bojanić: Neću čestitati pobedu Đukanoviću Izvor: N1

Kandidat većeg dela opozicije na izborima za predsednika Crne Gore Mladen Bojanić izjavio je da neće čestitati pobedu Milu Đukanoviću.

Bojanić je za N1 rekao da rezultati izbora pokazuju da je Crna Gora zarobljene država i da zaslužuje da se oslobodi Đukanovića.

"Crna Gora je birala kako je birala. Ja sam ponosan na svoj rezultat. Imali smo za protivnika čoveka koji je zarobio institucije i državu", istakao je Bojanić na konferenciji za novinare, prenose Vijesti.

Dodao je da će nastaviti da se bori.

"Ovo je dobra osnova za novu borbu. Uveli smo novu retoriku, Crna Gora to nije prepoznala. Nastaviću da se borim da oslobodimo Crnu Goru od Đukanovićeve diktature", kazao je Bojanić.

Poslanik Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić izjavio je na konferenciji za novinare da je Milo Đukanović novi predsednik Crne Gore i da neće biti drugog kruga predsedničkih izbora. On tvrdi da ne postoji nikakva mogućnost da trenutni rezultat bude doveden u pitanje.

Izvor: N1

Komentara 25

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dunster

Ja ga isto ne podnosim, šarlatan, prevarant, manipulator . . . Al mu zaista iskreno čestitam ba pobedi. Svaki narod i država ima vlast kakvu zaslužuje.

3 2

Peka

Ti si Bojaniću baš neki fin čovek. Pa čoveče pomiri se sa tim da vas i vašu politiku ne prihvata narod Crne Gore. Možda oni i ne bi glasali za Mila nego nemaju za koga boljeg, jer vi iz opozicije jednostavno niste dorasli tome da vodite Crnu Goru u budućnost.

9 10

Slavko

"Bojanić: Neću čestitati pobedu Đukanoviću" Je li to u duhu crnogorskog čojstva?..

9 5

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo