Bokan: Idem kod Bertomeua da overimo mesto u Evroligi

Bokan: Idem kod Bertomeua da overimo mesto u Evroligi Izvor: ABA League, Photo: Budućnost VOLI

Prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan nije krio zadovoljstvo posle velike pobede, posle osvajanja ABA titule i kako je rekao pre početka finalne serije za Sport Klub, sigurnog plasmana u Evroligu.

“U jednom trenutku sam već video kako se pakujemo i idemo u Beograd. Na svu sreću to se nije desilo. Ostvarili smo istorijski uspeh, osvojili smo ABA ligu i sada ostaje da se radujemo i slavimo. Vremena za slavlje nema dugo, tako da moramo da ga iskoristimo na pravi način. Snovi su postali java”, rekao je Dragan Bokan i nastavio:

“Stručni štab i igrači se posle slavlja okreću obavezama u domaćem šampionatu gde branimo titulu, a mi iz rukovodstva Evroligi. U narednih nekoliko dana putujem na razgovor sa čelnicima Evrolige, pre svega sa Đordijem Bertomeuom, sa kojim sam već pričao, da zapečatimo i stavimo tačku na glasine, da Budućnost ne može da igra u Evroligi. Može i igraće, a utakmice koje su ostale iza nas protiv Zvezde su pokazale da Budućnost i Crna Gora zaslužuju elitno takmičenje. Mnogo puta sam rekao, ako i poste neki nedostaci u vezi sa dvoranom “Morača” obe će biti otklonjene jako brzo".

Izvor: You Tube ABA Liga

Pre i tokom finalne serije vodio se pravi rat saopštenjima.

“Na to ne želim da se vraćam i da pričam o tome. Zvezdi kao klubu želim sve najbolje. Igrači su pokazali veličinu i kvalitet. Isto važi i za trenera Alimpijevića koji je davao korektne izjave i pred kojim je uspešna karijera. Zvezdi želim sve najbolje. Želim im da osvoje titulu, da naredne sezone budu konkurentni za osvajnje Evrokupa. Voleo bih da uskoro zajedno igramo u Evroligi”, naglasio je Bokan.

U prethodnom razgovoru sa Draganom Bokanom, prvi čovek Budućnosti je naglasio da je Aleksandar Džikić dugoročno rešenje za Budućnost i da je ugovor sa sjajnim trenerom potpisan na dve godine, kao i da šampion ABA lige neće čekati da ugovor istekne, nego će nastojati da ga produži odmah.

Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Peki

Kad je teško - Čović

38 5

Neven Zlomislić

Čestitke! Samo hrabro!

50 18

Blagoje

Velike cestitke i sve najbolje!

48 16

* Sva polja su obavezna