Marinika Tepić podnela ostavku na funkcije u Novoj stranci

Marinika Tepić podnela ostavku na funkcije u Novoj stranci Izvor: N1

Funkcionerka Nove stranke Marinika Tepić saopštila je da je podnela ostavku u Predsedništvu te stranke i na funkciju poverenice za Vojvodinu.

"Nespremnost da se razume poruka birača na beogradskim izborima, preuzme odgovornost i promišljaju promene, glavni su motivi", navela je Tepić na svom Tviter nalogu.

Ona je dodala da neće odustati od politike.

"Ne odustajem od politike, ona nije nečastan posao. Samo je nečasno zloupotrebljavaju", kazala je Tepić.

Ranije danas, na jedanaestoj izbornoj konferenciji Nove stranke ostavku je podnela i funkcionerka Vesna Rakić Vodinelić.

Ona je kazala da, kao nosilac liste na beogradskim izborima, oseća odgovornost za katastrofalan rezultat i da podnosi ostavku, ali da to ne znači da će napustiti stranku.

Lista "Da oslobodimo Beograd" oko koje su se okupile Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka, Nova stranka i Zelena ekološka partija – Zeleni osvojila je na izborima za odbornike u Skupštini Grada Beograda 18.286 glasova ili 2,25 odsto, čime je ostala ispod cenzusa.

Komentara 22

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mile

Na kraju će Marinika preleteti u SNS.

2 6

Rajko

Prvo i prvo nije jedina koja menaja stranke, tj. preletac, a drugo izbori za BG su bili 04.03.2018., ona je nakon 40 dana se setila da traži Odgovornost "Vodje" za slab rezultat na istim izborima, ocito je da je došla u sukob za Živkovićem, ali je to tako trebala da kaže.

9 112

Vojvodina

U Novoj stranci je juče bilo i drugih ostavki , Predsedništvo se prepolovilo: 1. Zamenik Predsednika stranke A.Stankovic 2. Potpredsednik M.Vujić 3. Predsednik GO Novi Sad V.Cvetković 4. Predsednik GO Sombor M.Milanko Treba uzeti u obzir da su to ljudi koji nikada nisu bili članovi drugih partija a svi su pre 5 godina učestvovali u osnivanju Nove stranke. RESPEKT

204 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo