Portugalska zvezda Dulse Ponteš 18. aprila u Beogradu

Portugalska zvezda Dulse Ponteš 18. aprila u Beogradu Izvor: Reuters/Heino Kalis

Jedan od najznačajnijih svetskih vokala, najveća portugalska zvezda Dulse Ponteš, održaće po prvi put veliki koncert 18. aprila u Sava Centru u Beogradu, u okviru 19. međunarodnog Guitar Art festivala.

Na beogradskom koncertu Dulsa Ponteš proslaviće 30 godinina svoje bogate karijere, gde će pored velikih hitova publika imati priliku da premijerno čuje neke od numera sa aktuelnog albuma “Peregrinacao”.

Tokom boravka u Beogradu Dulse Ponteš daće ekskluzivni 20-minutni intervju za TV N1.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sava centra i svim drugim prodajnim mestima u mreži Eventim.rs.

Dulse Ponteš jedna je od najpriznatijih portugalskih umetnica sa devet albuma prodatih u više miliona primeraka uz brojna kompilacijska izdanja.

Publika širom sveta je prepoznaje po njenoj čuvenoj interpretaciji pesme ''Canção do mar'' – koja je postala najizvođenija portugalska pesma svih vremena.

Izvor: YouTube/Dulce Pontes OndeiaMusica

U svojoj karijeri sarađivala je sa Sezariom Evorom, Hoseom Karerarsom, Karlosom Nunjesom, Jorgosom Dalarasom, Andreom Bočeli, Eniom Morikoneom i mnogim drugima.

Dulse Ponteš je dobitnik mnogih međunarodnih nagrada, kao što je nagrada “Amigo” za najboljeg izvođača latino muzike i Međunarodna nagrada ''Tenco'', zatim prestižna nagrada ''Maria Carta'' i ''Microfono de oro''.

Komentara 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Alex

Gitar art festival je odavno završen. Koncert je 18 zato sto je imala smrtni slučaj.

4 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo