CAR:GO: Našeg vozača pretukli taksisti

CAR:GO: Našeg vozača pretukli taksisti Izvor: Shutterstock

Vozač "CAR:GO" lakše je povređen kada su ga fizički napali taksisti kod Vukovog spomenika u Beogradu, a njegovo vozilo je oštećeno, saopštila je ta kompanija.

Kako se navodi, do incidenta je došlo noćas oko 1.30, kada su šestorica taksista napala vozača "CAR:GO", uz pretnju oružjem.

"Oni su držali ruke iza leđa simulirajući držanje pištolja. Došlo je i do verbalnog napada, prilikom čega su pretili i kazali da 'će nas pobititi', i da 'nismo svesni šta radimo i ne znamo šta nam se tek sprema'", navodi se u saopštenju.

"CAR:GO" je naveo da su zbog tog incidenta poslali obaveštenje Ministarstvu unutrašnjih poslova, Kancelariji gradonačelnika Beograda i svim beogradskim taksi udruženjima i pozvali nadležne da reaguju i spreče dalje napade i incidente.

Kako su naveli, sinoćni incident nije prvi, jer se i ranije dešavalo da beogradski taksisti ometaju rad njihovim vozačima i onemogućavaju mušterijama da uđu u vozilo "CAR:GO", snimaju ih, slikaju i prate.

"CAR:GO" je prvi domaći auto prevoznik u Beogradu koji omogućava naručivanje vožnje preko mobilnog telefona, gde vozači nisu taksi prevoznici.

Tagovi: CAR:GO , taksisti , napad

Komentara 143

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Gradjanin

Inace treba znati sledecu cinjenicu JEDINO u Beogradu je zakonom "ogranicen" broj taksista koji mogu da se bave tim poslom i u nijednom drugom gradu takva zabrana i ogranicenje ne postoji....Zasto da budu privilegovani u odnosu na druge gradove!?!? Zasto recimo taksista iz Uzica NE MOZE da taksira po Beogradu? Ta vrsta monopola mora da se prekine jer nisu bogom dani da samo oni vrse taxi prevoz ....slazem se da se i ne ukida ali da se ogranici broj automehanicara ,pekara,elektricara,doktora,advokata ......u Beoradu pa neka onda bude i ogranicen broj taxi prevoznika.....!

8 4

Cargo

Gašenjem car:go, Srbija bi mogla da nasteti svima nama jer šalje lošu poruku investitorima koji planiraju da ulože ovde, da mogu da propadnu i izgube investicije ako se neka grupa mafijaša skupi na ulicu da maltretira ljude, u ovom slučaju taksisti.

14 3

Nikola

Ajmo car-go botovi udrite po komentarima jer vam je došao kraj poslovanja u Beogradu...Uvodi se zabrana korišćenja aplikacija u ugovaranju usluga u drumskom prevozu...Preporuka je da kupite neko taksi udruženje i da zapošljavate registrovane Taksiste...Stop car-go divljacima.

8 119

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo