CAR:GO: Našeg vozača pretukli taksisti

CAR:GO: Našeg vozača pretukli taksisti Izvor: Shutterstock

Vozač "CAR:GO" lakše je povređen kada su ga fizički napali taksisti kod Vukovog spomenika u Beogradu, a njegovo vozilo je oštećeno, saopštila je ta kompanija.

Kako se navodi, do incidenta je došlo noćas oko 1.30, kada su šestorica taksista napala vozača "CAR:GO", uz pretnju oružjem.

"Oni su držali ruke iza leđa simulirajući držanje pištolja. Došlo je i do verbalnog napada, prilikom čega su pretili i kazali da 'će nas pobititi', i da 'nismo svesni šta radimo i ne znamo šta nam se tek sprema'", navodi se u saopštenju.

"CAR:GO" je naveo da su zbog tog incidenta poslali obaveštenje Ministarstvu unutrašnjih poslova, Kancelariji gradonačelnika Beograda i svim beogradskim taksi udruženjima i pozvali nadležne da reaguju i spreče dalje napade i incidente.

Kako su naveli, sinoćni incident nije prvi, jer se i ranije dešavalo da beogradski taksisti ometaju rad njihovim vozačima i onemogućavaju mušterijama da uđu u vozilo "CAR:GO", snimaju ih, slikaju i prate.

"CAR:GO" je prvi domaći auto prevoznik u Beogradu koji omogućava naručivanje vožnje preko mobilnog telefona, gde vozači nisu taksi prevoznici.

Tagovi: CAR:GO , taksisti , napad

Komentara 141

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Cargo

Gašenjem car:go, Srbija bi mogla da nasteti svima nama jer šalje lošu poruku investitorima koji planiraju da ulože ovde, da mogu da propadnu i izgube investicije ako se neka grupa mafijaša skupi na ulicu da maltretira ljude, u ovom slučaju taksisti.

1 0

Nikola

Ajmo car-go botovi udrite po komentarima jer vam je došao kraj poslovanja u Beogradu...Uvodi se zabrana korišćenja aplikacija u ugovaranju usluga u drumskom prevozu...Preporuka je da kupite neko taksi udruženje i da zapošljavate registrovane Taksiste...Stop car-go divljacima.

3 72

Rade

Poštenjačine, kad ćete da očistite onu sramotu iz svojh redova na autobskoj, železničkoj i aerodromu? Gubite bitku jer su taksiti godinama legolo najgoreg u gradu zbog nepostojanja standarda i kontrole. Ako oni koju omogućavaju distribuciju droge taksi voziliima uspeju da potplate ovo ukidanje o kojem pričate gubi Beograd i Srbija i vi svi zajedno tonete još dublje s njima. Umesto da pokrenete svoju aplikaciju penite jer ste nepismeni i jer ste uložili u pdmićivanje da dobijete taksi dozvolu nakon ispunjena gradske kvote.

29 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo