World Press Photo 2018

Fotografije učesnika takmičenja World Press Photo. Venecuelanski fotograf Ronaldo Šmit, koji radi za francusku agenciju AFP, dobitnik je nagrade za najbolju fotografiju godine "World Press Photo" i to za fotografiju muškarca u plamenu tokom nasilnih protesta u Karakasu prošle godine.

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Pantic

Gledao sam na you tube-u ceo klip gde se desila cela ova scena. Lik se slucajno zapalio jer je pukla neka boca koja se nalazila u vatri oko koje su se nalazilu i ostali protenstanti i uprkos zbrci koja je nastala nakon toga tipu su relativno brzo skinuli majicu,prskali ga vodom i na kraju ugasili. Covek je nakon toga svo vreme bio svestan,na nogama,pricao sa okupljenima i verovatno je sve dobro zavrseno (nakon medicinske "obrade").

18 0

Sanja

Bravo Ronaldo,spustio si kriterujume ljudskosti,gledas kako gori covek,mirne ,sigurne ruke skljocas i ocekujes nagradu.Spavas mirno,sa nagradom.To se odnosi na sve fotke sa ratista,protesta,gde se ljudska muka i smrt umesto kao dokument nagradjuju i jos spadaju u umetnicke fotografije po nekima.

23 21

v1adimir

Ne vidi se da je "mokar", zasticen od plamena i da ima sistem za disanje?

3 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo