Zatvori

World Press Photo 2018

Fotografije učesnika takmičenja World Press Photo. Venecuelanski fotograf Ronaldo Šmit, koji radi za francusku agenciju AFP, dobitnik je nagrade za najbolju fotografiju godine "World Press Photo" i to za fotografiju muškarca u plamenu tokom nasilnih protesta u Karakasu prošle godine.

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Pantic

Gledao sam na you tube-u ceo klip gde se desila cela ova scena. Lik se slucajno zapalio jer je pukla neka boca koja se nalazila u vatri oko koje su se nalazilu i ostali protenstanti i uprkos zbrci koja je nastala nakon toga tipu su relativno brzo skinuli majicu,prskali ga vodom i na kraju ugasili. Covek je nakon toga svo vreme bio svestan,na nogama,pricao sa okupljenima i verovatno je sve dobro zavrseno (nakon medicinske "obrade").

18 0

Sanja

Bravo Ronaldo,spustio si kriterujume ljudskosti,gledas kako gori covek,mirne ,sigurne ruke skljocas i ocekujes nagradu.Spavas mirno,sa nagradom.To se odnosi na sve fotke sa ratista,protesta,gde se ljudska muka i smrt umesto kao dokument nagradjuju i jos spadaju u umetnicke fotografije po nekima.

22 21

St

Razumem te... Ali neko mora i da dokumentuje i voli to da radi..kao i ja svojevremeno..foto aparat medju masinkama.

6 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo