Milo Đukanović: Ja sam svoje ambicije u politici ispunio

Lider vladajuće Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, koji je jedan od sedam kandidata za predsednika Crne Gore na izborima koji će se održati 15. aprila, izjavio je da je svoje ambicije u politici ispunio.

Izvor: Reuters

"Ja sam bio sedam puta premijer, bio sam već jednom šef države tako da nema nikakvih ličnih strasti i ambicija", izjavio je Đukanović u intervjuu Rojtersu.

Objašnjavajući zašto se kandidovao, Đukanović je rekao da je procena bila da će se tako najbolje odbraniti ono što su tekovine razvoja u novijoj političkoj istoriji Crne Gore.

"I da ćemo najlakše odoleti izazovima koji mogu doći iz pogoršanog regionalnog, evropskog i globalnog konteksta", smatra Đukanović.

U Crnoj Gori kampanja za predsedničke izbore ušla je u završnicu i kandidati se obraćaju na završnim promocijama i u televizijskim duelima.  

Nedeljni izbori su sedmi predsednički izbori od uvođenja višestranačja u Crnoj Gori i treći od sticanja nezavisnosti 2006. godine.

Iz Podgorice izveštava Vojislav Stevanović:

Izvor: N1

Komentara 40

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Avia

Zanimljivo koliko svi poznaju ovog čovjeka. Ne znam ga, a jasno je da: -nije zadrigao -nema stomačinu -ima lepo držanje -nije neuredan -nije bez zuba ili usta punih pokvarenih zuba -nije vulgaran ni banalanne -ne lupa gluposti -ne djeluje kao kromanjonac i na nezadovoljstvo vecine nije jadnik pa otuda ovoliki odijum kao prirodno stanje kolektivne svesti Simpatije su na strani inferiornih u svakom mogućem obliku. Tako je i tako nam istina otvorila oči.

3 8

Marinko

Tebi je važno da je našminkan. S polja gladac a iznutra jadac.

1 0

kurta i murta

Ja bih njega kandidovao za predsednika nekih drugih drzava, mnogo vecih od CG. Recimo USA. Garant bi dobio onog klovna!

3 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo