"Ne daju mi ovde da radim... Pa nosite se u p**** materinu"

"Ne daju mi ovde da radim... Pa nosite se u p**** materinu" Izvor: sk

Najtrofejniji trener u istoriji Košarkaškog kluba Partizana Duško Vujošević je u intervjuu za "Sport klub" pričao o brojnim interesantnim temama.

Vujošević je otkrio šta mu je Petar Božić rekao dan posle smene kada je došao na trening da se pozdravi sa igračima, pričao je o "gospodinu" Dejanu Milojeviću i dolasku Nikole Lončara u Humsku, koji košarkaši bi trebalo da dobiju funkciju u Partizanu, ko ga od nekadašnjih učenika nije zaboravio, krizi adaptacije i nespremnosti da valjano odradi posao u CSKA, reprezentaciji Bosne i Hercegovine, FIBA "prozorima" i sukobu koji potresa evropsku košarku, raspletu u Evroligi i Evrokupu, zdravstvenom stanju...

Izvor: You Tube Sport Klub

Pričao je o pameti i moralu, lojalnosti, dugovanjima, porezima, o putevima prečicom, o „burazerskim ligama”, pritiscima, „specijalcima” među sudijama, o huljama, o nožu u ledja od ljudi kojima je pomogao a oni to unapred nisu zaslužili, ali i surovoj borbi za pare i slavu, o obavezama prema zavičaju, a njegov zavičaj je Jugoslavija.

Izvor: You Tube Sport Klub

Kompletan intervju sa Duškom Vujoševićem pročitajte i poslušajte u utorak u prepodnevnim časovima na portalu Sport kluba.

Komentara 49

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Саша Волков

Dule Vujosevic zrtva ? Ajde bezi molim te. Kako bese : Srbi su krivi za rat ? Ostavi politiku politicarima i akademcima.

0 10

Rafaelo

Sada kada se obogatio pljuje po onima koji su ga doveli do tog šta je i bogastva a mi treba da mu aplaudiramo “bravo majstore pokazao si im”. Moral, obraz kao đon.

3 25

Jaaao ��

@Rafaelo Ko ga je to doveo? Doveo je sam sebe svojim radom i zalaganjem do svog bogatstva.

2 0

* Sva polja su obavezna