Kakvu populacionu politiku vode vlasti u regionu

Gosti Crvene linije Biljana Maletin iz organizacija Ženska platforma, demograf Stjepan Šterc i Mirhunisa Zukić iz Unije za održivi povratak.

Izvor: N1

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

U prolazu

Odgovor je nikakvu ili tačnije ubedljivo najgoru na Svetu. Zemlje ovog regiona izumiru bez povratka i imaju najstariju populaciju na Svetu... Srbija, Bugarska, Hrvatska, Moldavija... Put bez povratka koji ne može da se preokrene. Ali nema veze, prirodna selekcija u akciji, doći će bolji da ih zamene Kinezi, Nemci...

8 0

naša vlada

je najbolja!!! Prodaje narodu rodoljubive priče o gvozdenom puku, a onda jedino niško preduzeće koje je profitabilno i koje je u stalnom usponu preuzme. Ni jedna vlada nije htela niški aerodrom, a danas, kada se dešava nešto neuobičajeno, kada su Bojan Avramović i Vladica Đurđanović od večitog gubitaša napravili uspešnu firmu odmah su našli niške poltrone koji će izglasati poklanjanje aerodroma Beogradu. Što ne uzmu Goricu, Toplanu, bilo kog gubitaša, nego jurišaju na jedino što valja? Što tim ljudima ne daju da oforme tim koji će upravljati gradom, nego otimaju ono što su postavili na noge? Kako vlada brine o nama, južnjacima je pokazala da treba da beže iz Srbije, jer kada uradiš nešto što nikome ne polazi za rukom, od javnog preduzeća gubitaša napraviš profitabilnu firmu, onda ti oni to otmu. Tu svaka populaciona politika pada u vodu. Da li im je palo na pamet da Avramovića postave na čelo nekog republičkog gubitaša, recimo Puteva Srbije? Da mu daju ministarstvo saobraćaja i građevine? Ne, oni otimaju gradsku firmu koju je stavio na noge. To je pravo lice AV, Brnabićke i naše vlade.

13 0

011 Директно из Магле

Ljudi bice belaja. Zar vas nasa istorija bas nije nista naucila? Sami smo sebi poput najvecih dusmana

8 1

* Sva polja su obavezna