Aca Seltik gost Tri tačke

Aleksandar Petrović - Aca Seltik, frontmen grupe Ortodoks Kelts, koji neguje zvuke irske muzike i kroz njihovu autentičnu muziku i kroz svoje autorske pesme. Publika ovde je to prihvatila i već više od 25 godina oni su jedan od naših najpopularnijih bendova.

Izvor: N1

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Nenad-EU

Žalosno je što su ovakvi vrhunski umetnici u Srbiji anonimni a milione pregleda imaju turbo folk autotune reperi i njihove turbo folk starlete.

5 0

Podrška za Acu!

Ortodoks Keltse za zvaničan brend Srbije proglasiti! Zaista imaju puno fanova po inostranstvu. Njihovim radom, Irci su se zainteresovali za nas i našu kulturu i jako su pozitivno primili Keltse. Što je jako lepo. Imaju na pojedinim pesmama preko 10 000 000 slušanja, a da nisu ulagali u marketing. Komentari su super. O njima se raspravlja ne samo na jutjubu, već i po forumima širom sveta. Stvarno u moru crnila, Kelti su svetla tačka! Šteta je što mi kao država ne umemo da prepoznamo potencijal. Kad vidimo da je nešto originalno i da ga ljudi iz inostranstva lepo prihvataju, trebalo bi da uložimo valjda u to! Međutim, tako nam ode Tesla, tako nam odoše brojni sportisti. U Novaka niko nije hteo da uloži, nego tek kad se proslavio, svi su se naređali za slikanje. Ok, ovo je alternativna scena, ne može da postigne taj uspeh, ali kad već daje očigledan pozitivan rezultat, zašto ne uraditi nešto?

5 0

Krilin

Kao veliki ljubitelj irske muzike, dakle i Ortodoks Kelta i Ace, molim da ga priupitate malo o novogodisnjem koncertu u Beogradu. E moj Aco Aco...

16 0

* Sva polja su obavezna