Automobili godine u Srbiji VW polo, mercedes S, SUV volvo

Automobili godine u Srbiji VW polo, mercedes S, SUV volvo Izvor: Tanjug/Rade Prelić

Žiri Asocijacije automobilskih novinara Srbije je na Sajmu automobila u Beogradu, "Automobilom godine" za 2018. godinu u kategoriji do 15.000 evra proglasio "folksvagen polo".

U kategoriji automobla skupljih od 15.000 evra, žiri je "Automobilom godine" proglasio "mercedes S klase", u kategoriji "SUV/krosover" to je "volvo XC60", dok je u ;kategoriji "najbolja kupovina" pobednik "opel kroslend X".Taj model "Opela" je za "Eko automobil 2018. u Srbiji" proglasila kompanija "Metro market", u saradnji s Privrednom komorom Srbije, Agencijom za zaštitu životne sredine, Agencijom za energetiku, Srpskom asocijacijom uvoznika automobila i delova, Centrom za motorna vozila - AMSS i s časopisom "Eko-mobilnost".

Automobilski forum - udruženje automobilskih novinara i drugih stručnjaka u oblasti automobilizma dodelio je nagrade za rezultate u auto privredi i auto-moto sportu.

"Zlatne plakete" dobili su motocikl "Kawasaki 900 RS", skuter "Yamaha TX" i elektro-ekološko vozilo "K6".

Iste plakete dobile su i kompanije "Marinković- Hofman" - za garažnu opremu, kompanija "Galaks" - za ekološku reciklažu ambalaže i kompanija "Elping" - za satelitsko praćenje vozila, kao i Zoran Lupšić dugogodišnji koordinator tih sajamskih manifestacija za odličnu organizaciju sajmova, i marketinška agencija "Royal Step marketing".

Kako su organizatori saopštili, ;Sajam automobila je okupio 306 izlagača iz dvadesetak zemalja, predstavljena su 34 marke, s 41 premijerom ili sasvim novim modelom automobila iz proteklih godinu dana.

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

hej

Asocijacija je puna korumpiranih novinara koji se prodaju za rucak

1 0

ministar za lobotomiju

Auto godine, a rekao bih i decenije unazad, bez dileme je “Službeni automobil”. Službeni automobil koji godinama koristim ima zaista univerzalnu namenu. Pored redovnog korišćenja pokazao se nezamenljivim prilikom prebacivanja nameštaja, vožnje tetke kod lekara, kao i prilikom odlaska na slave, svadbe, splavove i ostale slične manifestacije .Moram naglasiti i njegovu ekonomičnost, njegovim korišćenjem praktično nemate nikakve troškove, što ovaj auto čini nezamenljivim. Činjenica da Srbija ima najviše službenih automobila u Evropi samo je jadan od pokazatelja njegovih kvaliteta.

24 1

Prosecni Srbin

Steta sto imam samo za mirisljavu jelcicu od 800 evra za ove lepe automobile.

11 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo