Spilberg: Harison Ford peti put Indijana Džons

Spilberg: Harison Ford peti put Indijana Džons Izvor: REUTERS/Henry Nicholls

Stiven Spilberg potvrdio je da će peti nastavak serijala o Indijani Džonsu početi da se snima sledeće godine u Velikoj Britaniji, a ulogu čuvenog arheologa avanturiste ponovo će igrati Harison Ford.

Spilberg je ovu vest otkrio u govoru koji je održao na dodeli nagrada Empajer u Londonu gde mu je uručeno priznanje "Legenda našeg vremena".

"S obzirom na dugu klupu talenata u Velikoj Britaniji, dolazak u ovu zemlju se uvek isplati. Glumci, tehničari, stolari, električari i vozači – svi oni su mi pomogli da pravim filmove i nastaviće kada se vratim u aprilu da upravo ovde snimam peti deo o Indijani DŽonsu", rekao je SpIlberg, prenose mediji u Londonu.

Sedamdesetšestogodišnji Harison Ford će još jednom ponoviti svoju najčuveniju ulogu kojom je debitovao 1981. godine.

Premijera petog nastavka planirana je za jul 2020. godine.

Producenti filma ce biti Katlin Kenedi i Frank Maršal, a scenario je napisao Dejvid Kep koji je sa Spilbergom radio u serijalu o Indijani DŽonsu i filmu "Park iz doba Jure".

Studio Dizni, koji je vlasnik prava na ovu filmsku franšizu, ranije je najavio da peti nastavak neće biti i poslednji u serijalu, ali se Ford i Spilberg u njega više neće vraćati.

Komentara 17

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Prometej

Koji je novi naslov, "Indijana Džons: Potraga za mletačkom princezom"?

0 0

Aleksandar

U poteri za što većim novcem, Dizni će da upropasti sve ono što smo nekad voleli. Juče Star Wars, sutra Indiana Jones i ko zna šta sve još.

4 2

Ivan

A sto su molim te upropastili SW? :-) Kada je 1977. SW izasao je bio cudo ali takav "skok" je vise nemoguce ostvariti. Medjutim, danas ti stari delovi izgledaju smesno prena novima. Daj bre vise dosta sa tom balkanskom melanholijom i laznom nostalgijom :-)

4 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo