Vulin: Vojska se uključuje u borbu za povećanje nataliteta

Bela kuga je jedan od najvećih problema u Srbiji i Vojska će se uključiti u aktivnu borbu za povećanje nataliteta, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin..

Izvor: N1

"U skladu sa naređenjima (predsednika Vučića) i Vojska Srbije se uključuje u aktivnu borbu za povećanje nataliteta. I Vojska Srbije, kroz svoje mogućnosti će učiniti sve da se više rađamo, da stimulišemo rađanje, da pomognemo svakoj porodici koja hoće da ima decu", rekao je Vulin.  

Kako je rekao, Vojska Srbije je već odredila solidarnu pomoć u visini jedne prosečne zarade za svako novorođeno dete pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i uvela da Fond vojnih osiguranika plaća četiri pokušaja veštačke oplodnje. 

Komentara 120

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

pop

Tetka se vraca iz Kanade,da zaradi koji dinar.Uslovi za natalitet godi tetki.

7 0

lapot

Nista od vracanja penzija? Da li to znaci da je na delu prikriveni LAPOT nad penzionerima da bi se napravila mesta za brzi, jaci, bolji narastaj srPcadi?

6 0

diskriminacija po vise osnova

Pomoc za svaku porodicu koja hoce da ima decu ALI SAMO porodice pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Otkud mu pravo da odredjuje PRIVILEGOVANE NA OSNOVU RADNOG MESTA koji ce imati pravo na cak 4 CETIRI (4) POKUSAJA BESPLATNE vestacke oplodnje? Kako Ministarstvo odbrane moze da naredjuje Fondu vojnih osiguranika nacin trosenja BUDZETSKIH SREDSTAVA. To je nas narodni novac iz budzeta a neke porodice ne mogu da priuste ni jedan pokusaj?

15 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo