N1 Pressing: Gost Milan Jovanović (20.3.2018)

Profesor Fakulteta političkih nauka i istraživač Demostata Milan Jovanović ocenio je u emisiji Pressing da postoji prostor da se opozicija pregrupiše i birači privuku, ali bi trebalo prvo da dođe do promene liderskog sastava u opoziciji.

Izvor: N1

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Miki

Opozicija NIKAD nece da se ujedini iz prostog razloga zato sto svaki od njih zeli VLAST samo za sebe. Njih nije briga ni za Srbiju, ni za srbe.

144 14

glavni problem

je što su istrošeni političari zagubili kompas. Tadiću ne možemo, niti treba to da traži, da zaboravimo istorijsko pomirenje sa SPSom, prihvatanje ucene PUPSa za linearnim povećanjem penzija što nas je približilo bankrotu, stvaranje SNSa, oduzimanje prava na neposredni izbor gradonačelnika... Živkoviću nišlije neće zaboraviti rasprodaju i katančenje niških hotela, skoro pa poklanjanje DINa...Beograđani bolje od nas poznaju rad Šutanovca, Đilasa i ostalih, a svoje zadovoljstvo njihovim radom pokazali su time što su prespavali izbore. Naravno, duboko moralni, kakvi jesu, povukli su se i oslobodili mesto ljudima sa biografijama koje će izvesti glasače na izbore i možemo da se nadamo korisnim promenama.

7 44

* Sva polja su obavezna