Novi kanali SK 7, 8, 9 i 10 na EON-u: Prenosi iz više uglova

Novi kanali SK 7, 8, 9 i 10 na EON-u: Prenosi iz više uglova Izvor: N1

Od subote 17. marta, četiri nova Sport klub kanala, SK 7, SK 8, SK 9 i SK 10, sa mogućnošću gledanja sportskih prenosa iz više uglova i na više ekrana, dostupni su putem EON platforme na TV-u, tabletu ili mobilnom telefonu.

Svaki od četiri kanala prenosiće isti sportski događaj, ali sa kamerama postavljenim na različitim lokacijama, tako da će gledaocima u istom trenutku omogućiti različit ugao gledanja. Ova opcija biće moguća već na prenosima trka Formule 1 i Moto GP.
Svetski trend gledanja kvalifikacija i trka sa kamere na kacigi neverovatnih Luisa Hamiltona, Valentina Rosija, iz helikoptera koji leti iznad staze ili kamera raspoređenih u boksovima i oko piste, zahvaljujući Sport klub kanalima, od sada je dostupan i domaćim gledaocima. Iako prati TV prenos, gledalac zapravo ima jedinstveni doživljaj sa lica mesta, bez zvuka komentatora.
Prve prenose iz više uglova trke Moto GP moći će da prate korisnici EON platforme SBB-a, Telemach-a Bosna i Hercegovina i Crna Gora, u subotu i nedelju 17. i 18. marta, a trke Formule 1 naredni vikend 24. i 25. marta.
Nakon EON-a, uskoro ova mogućnost očekuje i korisnike D3 digitalne kablovske televizije, kod istih operatora. U budućnosti na isti način gledaćete prenose tenisa, atletike, fudbala i drugih sportova na kanalima SK 7, SK 8, SK 9 i SK 10.

Tagovi: Sport Klub

Komentara 13

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Bata

Sta je eon?

3 4

Targaryen

A Total TV?

2 3

Umlaut

Za sve ove koji "kukaju" što su dodatni kanali dostupni samo na EON-u, koliko sam ja razumeo, već narednog meseca biće normalno dostupni i na D3, taman za sledeću Moto GP trku (kad imaju i smisla).

6 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo