Porodica Maurer iseljena iz stana

Porodica Maurer, iz šestog pokušaja, prinudno je iseljena iz svog stana na Bulevaru kralja Aleksandra. Osim sudskih izvršitelja, iseljenju je prisustvovala i policija, ali i građani koji su protestovali.

Izvor: N1

Ni blokada saobraćaja na Bulevaru kralja Aleksandra, ni živi zid članova udruženja Krov nad glavom, nisu pomogli da porodica Maurer ne ostane bez stana.

Sudski izvršitelji upali su u stan, ujutru, dok je Silvana Maurer bila u prodavnici. Dok se vratila, zamenili su bravu. Uzalud je pokušavala da objasni da je njen bivši podstanar falsifikovao papire i u Eurobanci podigao kredit, te založio stan pod hipoteku.

“Pa kako da se vratim, oni meni obećavaju da, kad se sve završi, vi ćete da dobijete stan, a svi mi kažu da nema šanse više da dobijem stan. I moja ćerka kada je pričala sa bankom, sa radnicima iz banke, oni su rekli da je njima jako žao, da oni to shvataju, ali oni su shvatili da ne mogu da se naplate od tog kriminalca, a imali su hipoteku na stanu”, kaže Silvana Maurer.

iseljenje, Maurer Izvor: N1

Podsetimo, Silvana Maurer rekla je da je u novembru 2016. godine saznala da bi mogla da ostane bez stana, a njena ćerka Nina objasnila je da je problem nastao kada je njihov podstanar falsifikovao papire i u Eurobanci podigao kredit, i založio stan pod hipoteku.

Ona je rekla da je policija utvrdila da su dokumenti falsifikat, da su rekli da će tog čoveka goniti, jer im je poznat i znaju njegovo pravo ime, ali da se to obustavilo.

Dodala je da je njena porodica podnela tužbu protiv podstanara i banke, ali da proces i dalje traje.

Komentara 146

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Miroslav

Ovakvih slucajeva ima mnogo, a i bice ih sve vise i vise. Ko god nesto ima u Srbiji, bolji stan, vecu kucu, lokal, vikendicu, moze samo da se moli da nije on na redu za oduzimanje. Ovo je propust banke i suda sto au prihvatili falsifikovana dokumenta, a ne vlasnika stana.

23 2

OTPOR

Narode! u otpor! bojkot Euro banke! Povucite ustedjevinu, zatvorite racune, ne sklapjte nikakve poslove sa njima. Ujedinjenje ili smrt!

41 4

mrk

Kako? Svi korisnici euro banke su duzni istoj.. Ne verujem da ima 0,01 % onih koji imaju kao neku stednju ili orocene pare. Tako da.., valjaj kamen uz brdo

8 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo