Dokumentarac "Oprostite mi moju prošlost", ponedeljak u 20h

Dokumentarac "Oprostite mi moju prošlost", ponedeljak u 20h Izvor: N1

Znate ko su, ali bi oni želeli da zaboravite ko su bili. Kažu da su evoluirali i promenili uverenja, ali često menjaju samo stranku. Zašto se selidba političkih preletača odvija samo u jednom pravcu, prema vlasti?

Šta je istina – ono što su govorili ili ono što nam govore danas? Kako su bivši radikali promenili ideologiju (Aleksandar Martinović, Maja Gojković)?

Čiju politiku u redovima naprednjaka danas sprovode nekadašnje demokrate (Goran Vesić)? Kako su protivnici Evropske unije promenili kurs (Nebojša Bakerc)? Gde je danas "desna ruka" Borisa Tadića (Aleksandar Senić)? Koliko je kratak put od Vučićevog protivnika do njegovog poverenika (Boško Ničić)?

U komentarima i analizama novinarke Olje Bećković, profesorke u penziji Srbijanke Turajlić, političkog analitičara Cvjetina Miliovojevića i profesora Fakuleteta političkih nauka Čedomira Čupića.

Šta o svemu kažu oni čiji su ljudi prešli u Srpsku naprednu stranku: Gordana Čomić (DS), Boris Tadić (SDS) i Vojislav Šešelj (SRS)?

O najpoznatijim partijskim i ideološkim preletačima. O politici bez ideologije i bez moralnih granica. Dokumentarni film Maje Nikolić: "Oprostite mi moju prošlost". Ponedeljak, 19. mart, u 20 sati, samo na N1.

Izvor: N1

Komentara 75

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

svetlana

molim vas reprizirajte i nastavite sa istom temom.....

4 2

svetlana

Gledala sam emisiju, predlažem,molim, napravite serijal sa ovom temom.....

4 1

ministar za lobotomiju

Ceo LDP, URS, DSS, pola DS-a, svi su nasli uhlebljenje kod evroradikalaVjekoslava Seseljuge. Uostalom, nezvanicni podaci govore da je u Srbiji od 1990-2018 oko 3 miliona preletaca promenilo bar tri stranke i osam ideologija. Rekorderi su Maja Gojkovic, Covic i onaj Spasovski iz Bora-po sedam stranaka.

61 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo