Dušan Petričić gost Novog dana

Dušan Petričić gost Novog dana Izvor: N1

U temi jutra Novog dana TV N1, u četvrtak 15. marta, govorimo o maloletničkoj delikvenciji. Štampu će prelistavati karikaturista Dušan Petričić, a biće reči i o predstavi "Prostor za revoluciju" u Bitef teatru.

Kako sprečiti zatvaranje jedinog dnevnog boravka za decu i mlade s problemima u ponašanju, koji sada funkcioniše kao deo Udruženja građana IAN? Kako društvo tretira problem maloletničke delikvencije, da li moguć njihov povratak u društvo? To je naša tema jutra. Za Novi dan govori specijalna pedagoškinja i koordinatroka Dnevnog boravka Ljiljana Marković.

Štampu u Novom danu listamo sa karikaturistom Dušanom Petričićem.

Bitef teatar obelezižio je svoj 29. rođendan 3. marta premijerom plesne predstave ,”Prostor za revoluciju”, u koreografiji Isidore Stanišić i izvođenju BITEF Dance Company.

Predstava “Prostor za revoluciju” svojevrsni je osvrt na obeležavanje sto godina od Oktobarske revolucije, ali je zapravo promišljanje o današnjem svetu i društvenom poretku u kojem živimo. O predstavi u Novom danu govori Jelena Kajgo umetnička direktorka Bitef Dance Company.

Komentara 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Aleksej

Divan izbor gostiju, volim NOVI DAN

13 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo