Đilas: Na regularnim izborima bi SNS bio ispod 30 odsto

Dragan Đilas je u Novom danu TV N1 izjavio da opozicija mora da se udruži u čvrst savez koji bi imao zajedničko predsedništvo i stručne timove za različite oblasti. Fokus u narednom periodu, prema njegovim rečima, treba da bude na borbi za fer izborne uslove bez kojih, kako kaže, više nema svrhe izlaziti na izbore.

Izvor: N1

Komentara 93

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

DN

Bivši funkcioneri DS-a neznaju kad je dosta, od Demokratske stranke nije ostalo ništa, samo joj ime nisu promenili ! Sada bi da prave uniju propalih političara ! Potpuno su zalutali ( može to i drugačije da se kaže ), jedan pominje hipi pokret, drugi je obožavalac fašiste Broza ( kao Vučić ), a Đilas predlaže predsedništvo nastalih stranaka iz DS-a ( oko 17 ) , a svi zajedno ne mogu do cenzusa! Kaže "njegova" lista je ostvarila skroman rezultat i on je "skroman" kad kaže "njegova" lista a prilepio se Jankoviću, neka proba drugi put da sam skupi potpise za izbore . Razgovarao je sa svima ( a ne vidi sebe kao vođu opozicije ), odmah je počeo da se bavi trgovinom, nudio je listi "Ne davimo BG" 5 mandata ali nisu svi na prodaju !!! Jedino je u pravu da bi SNS na regularnim izborima bio ( daleko ) ispod 30% , ali bez "opozicije" kakav je on.....

1 0

Laku Noć Srbijo...

U jednoj rečenici: koliko stranaka i strančica čine SNS? Da SNS sam izadje na izbore, bez 14-15 satelita, bez ucenjivanja članova radnim mestom, bez kupovine glasova..... ujedno bez prisile, ne bi osvojili više od 10%. Mnogi njihovi članovi, po povratku Šešelja vratili bi se u SRS, ali NE SMEJU.

6 0

Rockstar

Uvek dobar intervju izmedju Minje i Djikija. Bas me inteersuje kakva je atmosfera u studiju pre i posle razgovora.

7 0

* Sva polja su obavezna