Musk predstavio autobus budućnosti - brzi prevoz pod zemljom

Elon Musk, generalni direktor SpaceX i Tesle, predstavio je svoju poslednju ideju - o gradskom saobraćaju u budućnosti, u video snimku na Tviteru.Prema toj ideji, postojaće podzemni tuneli koji rešavaju problem gužvi u saobraćaju i ubrzavaju prevoz pešaka.

Ovim projektom baviće se kompanija The Boring Company i sprovešće, kako se najavljuje, revoluciju u gradski saobraćaj.

Mini autobusi za prevoz pešaka razlikuju se od aktuelnih autobusa jer ne idu ulicama, već „nestaju“ u tunele koji se pod zemljom ukrštaju u okviru putničke mreže budućnosti.

Tagovi: Elon musk

Komentara 25

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

neolibero

musk nije nikakav vizionar. on se bavi marketingom i isisavanjem javnog novca. nista revolucionarno osim marketinga nema u njegovim proizvodima. isto sto radi i apple. sve tehnologije koje su implementirane i njihove proizvode su razvijene u drzavnom vojnom sektoru uz sve rizike koji je taj razvoj nosio. onda se pojavi kompanija i marketing koja za dobre novce to opet naplati od istih onih poreskih obeveznika.

0 7

Nesa

Da, eno ljudi videli reklamu za SpaceX Falcon 1 raketu pa stoje u redu da kupe

0 3

Nn

iako se slažem da svesno najviše ulaze u marketing, sve se to radi sa svrhom, ali ne da isisava javne prihode (hahaha, šta bre) već da ponudi usluge državnim sektorima (i to naplati dobro). @ Nesa Brate, ako ne znaš kako marketing funkcioniše, nemoj da komentarišeš na tu temu.

0 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo