Crvena linija o demonstracijama 9. marta

Gosti: Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke i učesnik martovskih demonstracija Dragoljub Mićunović, profesor Fakulteta političkih nauka u Zagrebu Dejan Jović i član Predsedništva Bosne i Hercegovine tokom ratnih devedesetih Mirko Pejanović.

Izvor: N1

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

mirče

Mene je sramota što je Srbe u Predsedništvu BiH predstavljao Pejanović , a i dalje nastavlja da priča o suverenoj volji svih naroda sa svojih 4% glasova.

1 0

Zvezdas

Vreme je da Vuk Draskovic i ostala njegova druzina iz tog perioda odgovara sto je, radi svojih licnih ambicija koje je nesumljivo ostvari vusestrukim uvecanje licne imovine, obmanjvala narodne mase toboznjom borbom za demokratske promene u Srbiji ne zaleci zivote tudje dece smatrajci da pendrek ne boli kada se udara po tudjim ledjima.

9 2

dragoljub

sramote me je pred decom sto sam u tome ucestvovao! predvodio nas je covek i njegova zena koji su najvise molitvenih dorucaka pojeli od svih politicara na svetu .pojeli su i sva moja nadanje i zelje da zele da nama svima bude bolje u ovoj drzavi a ne samo ovo sebicnom i bestidnom paru.!

46 4

* Sva polja su obavezna