Džon Favro pisac i producent nove serije Ratovi zvezda

Džon Favro pisac i producent nove serije Ratovi zvezda Izvor: Tanjug/Photo by Jordan Strauš/Invision/AP, File

Kompanija Volt Dizni saopštila je da će Džon Favro pisati scenario i biti izvršni producent nove akcione serije "Ratovi zvezda" za njenu buduću striming platformu.

Dizni priprema lansiranje striming servisa da se takmiči sa Netfliksom i kompanija je najavila da će "Ratovi zvezda" biti jedna od glavnih atrakcija na novom servisu. Servis, koji još nije dobio ime, treba da bude pokrenut krajem 2019. godine.

"Džon donosi savršenu mešavinu talenta producenta i pisca, zajedno sa poznavanjem sveta Ratova zvezda", rekla je Ketlin Kenedi, predsednica Lukasfilma u saopštenju.

"Ova serija pružiće Džonu šansu da radi sa raznolikom grupom pisaca i reditelja, a Lukasfilmu šansu da izgradi snažnu bazu talenata", dodala je ona.

Favro je mnogo radio za Dizni, režirao je prva dva filma "Ajron men" (Iron Man) za Marvela i "Knjigu o džungli" iz 2016. godine. On je takođe bio producent za nekoliko filmova "Osvetnika" (Avengers). Trenutno priprema rimejk "Kralja lavova" (Lion King), koji će izaći 2019. godine.

On ima nekog iskustva u "Ratovima zvezda", jer je dao glas za animiranu seriju "Ratovi klonova". Favro takođe ima ulogu u predstojećem spinofu Hana Soloa "Solo: Priča ratova zvezda".

Kompanija Dizni je ranije objavila da će pisac i reditelj Poslednjeg Džedaja Rajan Džonson praviti novi filmsku trilogiju "Ratova zvezda", i da će kreatori Igre prestola D.B Vajs i Dejvid Beniof napisati i biti producenti odvojene serije filmova "Ratova zvezda".

Tagovi: Dizni , Ratovi zvezda

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zuti Patak

Dajte Jodorowskom da napravi seriju, bice bar 5x bolja!

0 0

Jontra

Ako......strasno sta je Star Wars serijal postao.......sve gore od goreg!

9 4

Novci novci

Al će ga "razvodnjiti".... Zanimljivo je da je Lukas Star Wars radio bez tada glavnih filmskih kompanija.... Uvek se borio protiv mašine... Na kraju je i sam postao mašina, kao i njegovo "dete"

22 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo