Princ Hari i Megan Markl obeležili 8. mart sa studentkinjama

Princ Hari i Megan Markl obeležili 8. mart sa studentkinjama Izvor: REUTERS/Hannah McKay

Britanski princ Hari i njegova verenica Megan Markl razgovarali su sa studentkinjama, budućim naučnicama i inženjerkama, povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena, 8. marta.

Oko 90 studentkinja obeležilo je sa Harijem i Megan Markl Dan žena u Birmingemu s ciljem da se inspirišu mladi ljudi da daju doprinos nauci i tehnologiji.

Hari i njegova verenica su na turneji po Velikoj Britaniji kako bi se američka glumica i buduća supruga britanskog princa predstavila Britancima pre njihovog venčanja, 19. maja u zamku Vindzor.

Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

ort

To je do sad bila samo Harijeva navika.

2 0

Mandora

Kraljevskoj porodici je posao to da bude kraljevska porodica i to Britaniji donosi veoma, veoma ozbiljan novac. I, očigledno ga dobro rade. Ako neko pomisli na njihov novac, imali bi ga svakako i da Britanija sutra postane republika. Ako mislite da nemaju nikakvih obaveza, pa i nije tako. Za početak, svi prinčevi služe vojsku. Hari je učestvovao u borbama u Iraku, a mislim da je jedan od Čarlsove braće učestvovao u foklandskom ratu. Kejt ne sme da nosi ni kratko ni dugačko, upadljivi karmin ili lak... Godišnje moraju da prisustvuju određenom broju skupova i da izgledaju presrećni što su tamo,... To jd zaista posao.

4 0

Aleks

Šou mora da traje...

5 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo