Jurij Bajec i Zoran Petrović gosti N1 direktno u 20 sati

Jurij Bajec i Zoran Petrović gosti N1 direktno u 20 sati Izvor: N1

Da li je realno povećanje plata i penzija do kraja godine kako to najavljuje predsednik Srbije i zbog čega su manje optimistični premijerka i ministar finansija?

Koliki je optimalan rast srpske privrede do kraja godine, i kakve su mogućnosti za rast zaposlenosti? Šta podrazumeva uvođenje dodatnog monitoringa za pranje novca?

Za N1 direktno govore ekonomisti Jurij Bajec i Zoran Petrović. Razgovor vodi Branislav Šovljanski.

N1 direktno večeras od 20 časova na N1.

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Gordana

Forum na Kopaonik je zimski izlet nezaposlenih SNS o njihovih gostiju.No dosada nije bilo vajde pa ni ovoga puta.

5 1

preČETNIK sadLAŽOV

Više ništa nije realno u ovoj državi. Ekonomsko opravdanje za povećanje plata i penzija ne postoji. To je Vučićev džoker i političko sredstvo za lakoverne i naivne gradjane. Projektovani rast BDP-a je 3%, a realan 1,5-2% pod uslovom da nam i nebo pomogne. Od obećanih 100 milijardi investicija obećanih 2012, do sada je realizovano jedva 5 milijardi što je samo 5%. Bez investicija nema ni rasta privrede. Dodatni monitoring za pranje novca, je jasan znak kako poverenje i stav ima medjunarodna zajednica prema aktuelnoj vlasti. Zašto se Srbija našla na listi za monitoring FATF? Postoje indicije da i Beograd na vodi može biti jedan od razloga. Zna se da se gradi na preko 100 ha, a to je 1.000.000 kvadrata, pa ako je kv.metar 1,5-2.000 evra to je blizu 2 milijarde evra. To je dato arapima bez ijednog dinara. Pitanje je da li Srbija uz ovu vlast ima sistem da spreči pranje novca.

6 0

Prerag

Da li je na forumu na Kopaoniku uopste bilo reci o ukidanju nakaradnog zakona o penzijama?Da li neko zna nesto o ovome?

8 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo