Vuk Drašković gost Novog dana

Vuk Drašković gost Novog dana Izvor: N1

Devetog marta 1991. godine, pre 27 godina, u Beogradu su održane prve masovne demonstracije protiv režima Slobodana Miloševića. Šta su danas simboli građanskih sloboda? Kakva je razlika u odnosu na vreme od pre skoro tri decenije? U temi jutra naš gost je lider SPO-a Vuk Drašković.

Aktuelnosti o kojima pise štampa komentariše Balša Božović, bivši predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Beogradu.

Svečanom projekcijom filmova i dodelom nagrada zatvoren je treći po redu “Nacionalni festival dečjeg video klipa” KIDIKEM 2018.

Naši gosti su Ivan Mihailović, glumac i član žirija i autori filma "Ne nasilju", Dimitrije Ilić i Nikola Šanović, dobitnici Pohvale za borbu protiv nasilja.

U nastavku govorimo o potencijalima i dostignućima transplantacione hirurgije. U Beogradu je promovisana knjiga pod nazivom "Hirurgija benignih poremećaja". Jedan od autora je dr Aleksandar Simić, načelnik Odeljenja za endoskopiju i funkcionalnu dijagnostiku Centra za hirurgiju jednjaka i želuca Klinike za digestivnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije. Urednik ove stručne knjige je profesor transplantacione hirurgije Nadei Hakim, koji je sa više 30 godina hirurškog iskustva, obavio više od 2.000 transplantacija. Do sada je objavio preko 150 naučnih radova i 23 udžbenika, prevashodno iz oblasti transplantacione i barijatrijske hirurgije. On i profesor Simić su naši gosti ovog jutra.

Tagovi: novi dan , N1 Novi dan

Komentara 74

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Vjeko

Vuk je upravu. Samo vrh piramide oboren. Zato i nije bilo lustracije

3 5

Milka

Posle svega sto je doziveo i preziveo, on se uvlaci pod skute Vucicu i Dacicu, zato je i otisao u zapecak.

8 0

ministar za lobotomiju

Seselj i Vuk, kumovi, Brozovi sledbenici i veleizdajnici koji su svojim autopatriotizmom naneli ogromnu stetu Srbiji. Sloba je za njih mala bebica. Alo, Vuka je licno Milena Bozovic ( Giskina majka) isterala iz kuce za godisnjicu njegove smrti.

9 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo