Pogledajte kako Jugo "leti" 160 km/h po ledu

Čuveni jugoslovenski automobil Jugo pokazao je da još uvek nije za "staro gvožđe" u neobičnoj trci na ledu.

Izvor: YouTube/1320video

Posebno prerađena verzija Juga (konkretan model je proizveden 1988), u ovoj trci koja je organizovana negde u SAD, kretao se brzinom od 160 kilometara na sat, a to ubrzanje je ostvario za osam sekundi.

Tagovi: Jugo , Auto , led , trka

Komentara 19

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Fucal

Ovo je sve samo jugo nije

5 0

D61

@Leskovcanin Posle Fiće imao sam Bubu koja je na Pančevačkom išla 140, malo poraste potrošnja, al' ono leti... Dok mi nisu ukrali karburator, 10 DM je baja otkupljivao karburatore, na okretnici trola na Zvezdari. Nikad se nije oporavila, izraslo je drvo iz nje u dvorištu. Došao čovek iz Obrenovca da je vozi na otpad, hteo da me ubije kad je video gomilu zardjalog metala...i drvo.

4 1

D61

Kako li zna u kojoj je brzini, menjač mu beše lošija strana? Fića je bio zakon za ovo, torbu sa alatom, poluosovine, par djunti (sa krupnim nutom), pa na put oko sveta. Yuga nisam pomislio da vozim, dovoljno mi je bila obuka, 20 časova i polaganje, iz trećeg, onda niko nije mogao da prodje iz prvog, drugi put sam ja zeznuo polukružno i iz trećeg položio (posle 2-3 godina vožnje Fiće bez dozvole, niko nista nije pitao). Jedino je instruktor šizeo kad dodjem autom na čas i polaganje :)

7 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo