Vulin: Konačnu reč o rekonstrukciji Vlade treba da ima Vučić

Vulin: Konačnu reč o rekonstrukciji Vlade treba da ima Vučić Izvor: FoNet/MOD

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da nema ništa protiv rekonstrukcije Vlade, jer je "uvek raspoložen da se proceni rad svakog ministra", ali da konačnu reč o svemu treba da ima predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vulin je rekao da o rekonstrukciji svakako odlučuje i premijerka Ana Brnabić, ali da Vučić "treba da ima zadnju reč", jer je on bio nosilac liste i ima najveću podršku građana.  

On je objasnio da je za to da se procenjuje rad svakog ministra i da se "pronađu možda bolja rešenja" za neke, ili daju pohvale za rad nekim od njih.

Podsetimo, premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da je rekonstrukcija Vlade otvorena tema.

Izvor: N1

Komentara 153

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mitrovica United

Ako ovaj necovek izleti iz vlade kunem se da cu uvek da glasam za Vucica ja i 12 clanova moje uze porodice ( iiako nismo za njega). Vulin je sramota i za vojsku i za Srbiju. Kakve on zasluge ima sa sreankom od tri clana. A za mene kao ratnog veterana je vredjanje da on bude ministar vojni. Nek opet pusti kosu i nek se vrati ispred Dragstora da pije pivo, dok su nasi momci ginuli u niihovim ratovim

4 1

Vrza

Kakvo lupetanje, vrhovni komandant nema u opisu posla rekonstrukciju vlade. Ali nije lupetanje već strah da izleti iz vlade ukoliko premijerka izvrši rekonstrukciju. Tim pre što predsednik premijeru označio nadležnom.

4 0

boky

ti si se malo pogubio. o rekonstrukciji vlade odlucuje premijer a ne predsednik. ti se razumes u to kao i u vojsku koju nisi sluzio i iz koje si dezertirao

6 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo