Siniša Mali: Nisam osoba koja trči za funkcijama

Siniša Mali: Nisam osoba koja trči za funkcijama Izvor: N1

Ako predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbornicima predloži da ja budem gradonačelnik Beograda u naredne četiri godine, tako će i biti, kaže za Blic Siniša Mali.

On je naveo da su beogradski izbori najveće priznanje za sve koji su vodili grad u protekle četiri godine. "Kandidovali smo vidljive rezultate i realne planove a ne samo jedno ime. Očuvali smo kontinuitet i stabilnost zato što su Beograđani galsali za naporan rad i vidljive rezultate a ne za dokazane laži i ogoljenu mržnju", naglasio je aktuelni gradonačelnik Beograda.  

Kaže da će obavljati tu dužnost i u narednom periodu ako to predloži predsednik Vučić.

"Njegovo mišljenje i njegove odluke izuzetno cenim jer znam da mu je na umu isključivo interes građana. Gradonačelnik će biti osoba koja će raditi isključivo u interesu Beograđana. Ipak, dobar tim oko gradonačelnika je važniji od toga ko će biti sam gradonačelnik", ističe Mali.  

Komentarišući pisanje medija da mi mogao da uđe u Vladu i na funkciji ministra privrede zameni Dušana Vujovića, on kaže da da mediji vole da spekulišu i dodaje da je najveća čast za jednog čoveka kada dobije priliku da služi svom narodu.

"Dao sam sve od sebe da Beograd bude bolje i lepše mesto za život svih Beograđana i oni su na izborima glasali da se tako nastavi. Sada moramo to poverenje da opravdamo napornim i marljivim radom. Vi dobro znate da nisam osoba koja trči za funkcijama već mi je najvažnije da posao bude valjano urađen", naglasio je Mali.  

Komentara 83

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Duki

Jok, funkcije trče za tobom

3 0

Vojvođanin

Ama verujemo ti 100 posto!! Ne vidim te nesto da beres svoje pecurke u tvojoj firmi!!

8 0

Mica Surovi

Nego za parama

8 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo