Proglašen najlepši mešanac u Srbiji

Proglašen najlepši mešanac u Srbiji Izvor: Petface.net

Beograd je bogatiji za najlepšeg mešanca po imenu Marcela. Naime, 13. put po redu, Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama – ORCA, organizovala je Veliku godišnju izložbu pasa mešanaca, uz podršku Kinološkog saveza i pomoć volontera, a pod sloganom “Ljubav, sreća i mešanac se ne mogu kupiti”.

Osim najlepšeg mešanca, žiri je izabrao i najkicoša - psa po imenu Boža Ajnštajn, zatim najglasnijeg psa - Pabla, naumiljatiju mešanku - Sladak, najčupavijeg - Medu ili pak najtalentovanijeg mešanca - Peru, psa koji ima trik ispod šape i zna to da pokaže, piše Petface.

Pas Izvor: Petface.net

Bilo je čak 12 zabavnih kategorija, sve dok žiri na teškim mukama nije odabrao najmešanca - psa sa najposebnijim šarmom koji predstavlja izložbu u malom. Ovu titulu dobila je Marcela, belo - narandžasta lepotica sa čupavim repom.

"Važno je napomenuti da je ovo bila jedna revija šarma, gde nije najvažnije bilo odneti titulu, već učestvovati. Ove godine organizovali smo prvi u nizu susreta dece, koja sakupljaju sličice albuma “Misija prijatelja životinja”. Kroz album, mališani na zabavan i edukativan način uče o životinjama, prirodi i njihovoj zaštiti, a kupovinom “sličica koje pomažu životinjama”, deca i njihovi roditelji obezbeđuju 100.000 obroka za životinje kojima je to najpotrebnije", rekli su predstavnici Orce.

Pas Izvor: Petface.net

Ovogodišnju izložbu organizovali su pod sloganom "Ljubav, sreća i mešanac se ne mogu kupiti!“, čime su još jednom želeli da ukažu na to koliko su mešanci posebni i unikatni, kao i da podstaknu buduće odgovorne vlasnike da naprave superherojski podvig i usvoje baš napuštenog mešanca.

Tagovi: Mešanac , Izložba , psi

Komentara 15

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Maksa

Mačke, psi, mačke, psi.... Ništa protiv navedenih vrsta ljubimca (bio sam srećan vlasnik psa 19 god.), ali može li nešto o papagajima?

2 2

Lolita

Opet prijatan osmeh na mom licu!!!!!

45 0

Gero TZ

ORCA bravo. Pobednik je lep nema šta ali i ovaj mrki meca u marami je divan.

52 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo